Home & Living

Vaihtoehtoiset joulukuusi

Laitan todellisen joulukuusen vuosittain – rakastan perinteitä ja kuinka prosessi tuo perheeni yhteen. Tiedän, että tästä aiheesta on kaksi ajatuskoulua, mutta minulla on ilo tuoksusta ja tuoreen puun yleisestä ilmeestä. Minulla on niin paljon koristeita, että olen usein sanonut, että minulla voisi olla kaksi puuta … No, tänä vuonna teen.

Toinen puu on kuitenkin valmistettu kierrätetystä paperista. Olen aina halunnut puun yläkerrassa leikkihuoneessa ja tämä vaihtoehto on vain paras (turvallinen ja tukeva). Ei ollut sotkuista päästä yläkertaan, ja koska se ei kuole, laitamme sen aikaisin – lapseni olivat innoissaan. Minun ei myöskään tarvinnut tehdä mitään! Istuin taaksepäin ja nautin lapseni selvittämään ohjeet yhdessä ja rakensin sen. Se oli mahtavaa. Minulla on alla oleva Massimo -puu. Se on suuri korkeus ja mukana tulee upeita pieniä monivärisiä valoja ja eteerinen öljysuihke, joka haisee aivan kuin kuusen puu.

Massimo, 99 dollaria.

Moderno, 37 dollaria.

Classico, 33 dollaria.

Minun on sanottava, että meillä on nyt toinen lomaperinne. Tutustu boutique.cascades.com nämä hienot kierrätetyt pahvivaihtoehdot ja pidä iloinen lomasta!

Valokuvien hyvitykset: Cascades