Home & Living

XPL-tuki Clipsal-C-BUS: lle

”XPL-tiimi ilmoittaa mielellään XPL C-GATE -rajapinnan saatavuudesta, joka mahdollistaa Clipsalin C-BUS: n ja XPL-verkon välisen täydellisen integroinnin. C-Gate on Clipsalin tarjoama ohjelmistosovellus ulkoisten sovellusten rajaamiseksi C-BUS: n kanssa. XPL-C-Gate-rajapinta toimii siltana XPL: n ja C-portin välillä, mikä tarjoaa saumattoman integroinnin kaikkien C-BUS-tulo- ja lähtölaitteiden kanssa.

Niille, joilla on jo C-Bus PC -rajapinta, XPL C-GATE tarjoaa edullisen menetelmän C-BUS: n integroimiseksi mihin tahansa moniin XPL-yhteensopiviin laitteisiin ja ohjelmistopaketeihin. Kirjoittamishetkellä C-Gate on saatavana Clipsal Integrated Systems -verkkosivustolta ilmaiseksi käytettäväksi yhdessä C-väyläverkossa.

Koko kaksisuuntainen viestintä XPL: n ja C-BUS: n välillä saavutetaan käyttämällä Control.cbus ja anturi.cbus-kaavioita, jotka ovat itse johdettuja standardiohjauksesta.Basic ja anturi.Basic-kaaviot. Jokainen XPL-verkon laite voi antaa Control.cbus-viestin C-väyläkuorman ohjaamiseksi. C-BUS-verkon tapahtumia ilmoitetaan anturi.cbus-viesteinä, ja minkä tahansa älykkään XPL-vastaanottimen, kuten XPLHAL, voi toimia niihin. ”

Napsauta tätä saadaksesi XPL -sivuston.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku