Home & Living

2013 kylpyhuoneen trendit

Jos House & Home on jotain sanottavaa siitä, 2013 on kyse kylpyhuoneen sisustamisesta. Se on nyt suunnittelijoiden luetteloiden kärjessä – olet ehkä huomannut rakkautemme lausuntoputkia viimeaikaisissa numerossa.

Viimeisen 30 vuoden ajan Pierdeco-muotoilu on ollut kylpyhuoneen suuntausten eturintamassa, mikä on huipputekninen kylpyhuonekalusteet. Nykyaikaiset materiaalit ja tyylikkäät mallit tekevät niistä maistajia teollisuudessa. (Tätä blogin viestiä tukee Pierdeco Design.) Tässä on muutama yrityksestä muutamia suosikkituotteitamme:

Hyväksytty italialainen teollisuussuunnittelija Antonio Bullo loi päivän evo -kylpyamme. Teak- tai setripuussa saatavana kylpyammeiden puhtaat, modernit linjat kuvaavat hienostunutta, skandinaavista tyyliä. Huutaa Okoumè -suihkupylväs täydentää kylpyammeen minimalistista ilmettä.

Monikerroksinen puu Seuraava askel evo -kylpyamme vie päivän Evon terävät viivat ja pehmentää niitä, jolloin luomalla lämmin, kutsuva siluetti. Seinään asennettava Shift-keskus tarjoaa häiritsemättömän arkkitehtonisen vaihtoehdon tavanomaiselle pesualtaan.

Hemmottele kylpylämaista kokemusta kotona tyylikkäällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla suihkupylväällä, jossa on säädettävä sademäärä, joustava suihkupää ja neliömäinen harjakäsitelty suihku. Mainitsimmeko AquamAssance -suihkupylvään olevan termostaattinen lämpötilan säätöventtiili? Täydellisen lämpötilan löytäminen oli helpompaa.

Luo dramaattinen hetki punaisen kuution turhamaisuuden kanssa. Vastaava lausunto -amme aukeaa tuoretta harmaata ja valkoista huonetta vasten. Valitse PD-890-S AquamAssange-suihkupylväs, joka antaa huoneelle korkean teknologian tunnelman. Termostaattista vesiputouspylvästä valaisevat rentouttavat kromoterapian LED -valot.

On aika korottaa ante kylpyhuoneen suunnittelussa ja olemme ehdottomasti löytäneet uutta inspiraatiota seuraavalle kylpyhuoneen muutokselle. Jos aiot ottaa kylpyhuoneen renon ja haluat lisätietoja, katso Pierdeco Design -tuotteen koko tuotevalikoima Pierdeco.com tai soita 1-855-417-3740.

Valokuvien hyvitykset: 1-4. Pierdeco -suunnittelu