Uncategorized

Autohome Rewards: Voita Konnected Wise -hälytyspaneeli

Monilla meistä on muinainen langallinen turvahälytys kodeissamme. Valitettavat bit beige -laatikot portaiden alla, joilla on todella mahdollinen maailma jonkin hyödyllisen talon automaatiolle.

Konnedoitu hälytyspaneeli on uusi valinta juuri kyseiselle tehtävälle, fiksu laitteisto, joka toimittaa menetelmän talon automaation ystäville näiden anturien uudelleenkäyttämiseksi älykkäille asumiselle. Se on suunniteltu perustana henkilöille, joilla on erilaisia ​​DIY -taitoja asennettaviksi.

Talossa (oven / ikkunan koskettimet, liike, lasi-murta, vesi / vuoto, jäädyttäminen, IR-palkki) anturit, jotka ovat jo talossa (oven / ikkunan koskettimet, antavat ne hyödyntää niitä logiikassa viisasvaloihin sekä termostaatteihin jne. Muista, että langalliset anturit eivät koskaan vaadi akkuja tai lataamista.

Asennuksen jälkeen voit käyttää älypuhelinta autovarsiin sekä riisumaan järjestelmän poistamiseen, ja päästä eroon vaatimuksesta, jolla käytetään vakiovarmuudessa tarvittavia koodeja.

Järjestelmää tarjotaan 6, 12, 18, samoin kuin 24 vyöhykepakkausta.

Liittäminen

Kun jälkiasoit Konnected -taulun (melkein minkä tahansa tyyppiseen langalliseen hälytysjärjestelmään), se integroituu Wise House -järjestelmiin, kuten SmartThings, Openhab, House Assistant, Hubitat, Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, MQQTT, Mozilla IoT ja muut .

Toimii saumattomasti näkyvien talon automaatioalustojen kanssa sekä linkit 1000 viisaan talon laitteisiin. Nyt toimii SmartThingsin kanssa ilman minkäänlaista ylimääräistä laitteistoa! SmartThings Hubia ei enää tarvita.

Mahdollisuus voittaa

*** Kilpailu suljettiin *** Champion – Marc Fuller

Konnectedin kaverien ansiosta meillä on yksi heidän hälytyspaneelistaan ​​2, jonka arvo on 99 dollaria, jotta voimme tarjota pois. Voit voittaa mahdollisuuden vain täydellisesti alla olevat vaiheet …

1. Noudata automaattista taloa Instagram.2. Liity automaattiseen talon keskusteluryhmään.3. Julkaise alla oleva kommentti, että olet suorittanut vaiheet 1 ja 2

Kilpailu on saatavana jokaiselle yksittäiselle maailmalle, ja se sulkeutuu keskiyöllä BST sunnuntaina 5. heinäkuuta 2020. Tarkista täältä täydet T&C: n ja onnea!

Konnected.io

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku