Home & Living

Haastattelu: Sasha Seymour

Koti ja koti: Mikä tekee kookospähkinästä niin uskomattoman? Virtatko koskaan makua? Sasha Seymour: Kookospähkinä on poikkeuksellinen aineosa. Se on joustavaa käyttää, maistuu erinomaiselta ja on osoittautunut elintärkeää terveys- ja hyvinvointiruokaa taistelussa länsimaisten sairauksien hallussa Candidasta dementiaan. En koskaan väsytä makua, koska sitä voidaan käyttää niin monin tavoin. Teen erän upeasta ja mausteisesta popcornista noin kolme kertaa viikossa välipalaksi.

H&H: Uusi keittokirja, kookospähkinä joka päivä (2014, Penguin Canada Books), on kokoelma reseptejä, joissa käytetään erilaisia ​​kookospohjaisia ​​komponentteja (jauhot, öljy, sokeri jne.). Kuinka sen lisäksi aloitit kookospähkinän hyödyntämisen tavallisten aineosien, kuten vehnäjauhojen ja ruoko -sokerin? Aloin lukea upeista valkoisen sokerin korvikkeista ja löysin kookossokerista, aloin hyödyntää sitä aamukahvissani ja se kasvoi sieltä. Paljon enemmän käytin kookostuotteita, paljon enemmän tajusin tarkalleen kuinka paljon vehnää ja sokeria syömme päivittäin. En ehdota, että kaikki meistä leikkaavat jokaisen vehnän ja sokerin, mutta asioiden sekoittaminen hiukan ei voi olla huono asia: paljon enemmän aluetta osoittaa paljon parempaa terveyttä!

H&H: Mitä ideoita sinulla on kookospähkinän korvaamiseksi reseptiin? Onko aloittamista yksinkertainen sijainti? Mitä resepteistäsi ehdottaisit alkavan? Noin 15% vähemmän. Ehdotan, että leipomme sen kanssa ensin, koska kookospähkinätuotteet tarjoavat eniten hyötyä leipomotuotteiden korvikkeena. Maapähkinävoi -kookoskeksejä on hauska tehdä sekä hienoa syödä, samoin kuin myös brownies ja suklaan vanukas ovat melko dekadentteja.

H&H: Mikä on rakastettu komponentti pariksi kookospähkinän kanssa? Onko olemassa eräänlaista ateriaa, jonka uskot todella soveltuvan kookosvaikutuksiin? SS: En voi valita vain yhtä komponenttia pariksi kookospähkinän kanssa! Aamiainen on hieno ateria kookospähkinän lisäämiseksi. Se on täynnä kuitua, on melko vähän hiilihydraatteja. Voit myös käyttää kookospähkinää tehdäksesi paljon terveellisempiä versioita mukavuusruoista, kuten paimenen piirakka, samoin kuin paistettua siipikarjaa ja keksejä.

H&H: Keittokirjan kuvat näyttävät herkullisilta, mitä ideoita voit jakaa ihanan näköisen pöydän tekemisestä, kun viihdyttävät ystäviä? käytetty harvoin. Olen hyödyntänyt laatikkoa varastossa “viihdyttävä pakkaus” lautasilla sekä bit -kulhoilla sekä keräämäni vintage -asioita ja rakkautta. Kun vedän asioita siitä laatikosta, se asettaa minut loistavaan tuuleen ja tekee yksinkertaisesta työstä asettaa pöytä menetelmällä, joka tekee minut aina onnelliseksi. Toinen valtava ideani on aina runsas alkuruoka/nibble, joka on levinnyt, kun vieraat tulevat. Se saa heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja tarjoaa sinulle vähän aikaa pitää kiinni ilman nälkää heitä!

Katso valikostamme kokeilla muutamia Sashan kookospähkinää jokapäiväisiä reseptejä ja tarkistaa täällä paljon erityisiä haastatteluja.