Uncategorized

Faradite menee maailmanlaajuisesti

Faradite perustettiin vuonna 2015 tavoitteena luoda ja valmistaa älykkäitä kotitarvikkeita ammatillisille älykkäille kotimarkkinoille. Faradite on paljon suosittua tuotevalikoimaa, pieni liiketunnistin 360-alue on viety yli 40 maahan maailmanlaajuisesti ja luottaa Lutronin, Control4: n, Crestronin ja Savaantin asentajat muutamia.

Faradiitti on nähnyt 5 vuotta johdonmukaista kasvua ja niiden nykyinen kansainvälinen laajennus pyrkii parantamaan, miten he palvelevat kansainvälisiä asiakkaita.

Kansainvälinen laajennus

Uusi kansainvälinen laajennus näkee kansainvälisten varastojen verkoston luomisen. Näiden fyysisten varastokointipaikkojen lisääminen täydentää 2 uutta verkkosivustoa, jotka johtavat EU: n ja USA: n verkkokaupasta.

Yhdysvaltain verkkokauppa hyödyttää dollarin hinnoittelua Yhdysvaltojen markkinoiden kannalta merkityksellisistä tuotteista. importantly all orders placed on the us webshop will be fulfilled from our international network for warehouses indicating faster delivery times and less import bureaucracy. Tämä parantaa, miten asiakkaat Yhdysvalloissa selaavat tuotteita, tilaa tilauksia ja varmista, että asiakkaat Yhdysvalloissa hyötyvät nopeimmista mahdollisista toimitusaikoista.

Manner-Euroopan asiakkaat hyötyvät myös useista parannuksista, joita uusi kansainvälinen laajentuminen sallii. Kiinteän euron hinnoittelu osoittaa, että eurooppalaiset asiakkaat voivat toimittaa asiakkailleen tarkkoja lainauksia. Ranskan ja saksankielisten asiakkaiden osalta EU-myymälä on täysin käännetty, joten asiakkaat voivat selata äidinkielellään. Tärkeää on myös EU: n myymälä, joka on myös perustettu EU: n varastosta, joten Faradite voi jatkaa EU: n asiakkaitaan nopeasti ja tehokkaasti.

Toiminnallisissa termeissä Faradite-sivuston kävijät ohjataan automaattisesti asiaankuuluvaan myymälään sijaintiin. “Olemme nähneet voimakasta kasvua ympäri maailmaa, tunsimme, että ihanteellinen asia on tehdä prosessi kansainvälisille asiakkaillemme jopa helpommaksi. Näemme tämän keinona sanoa kiitos, että jatkuva riippuu siitä, että he sijoittavat tuotteissamme. ” Chris Turner

Tämän kansainvälisen laajentumisen faradite kehittää edelleen uusia ja jännittäviä tuotteita ammattimaiselle Smart Home Installerille, mukaan lukien uusi Volt-ilmainen näppäimistöalue ja käyttöönotto KNX-tuotteiden valikoimasta.

Faradite.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku