Home & Living

Loma -lahjojen kääreehdotukset ja tunnista teema

1. Lahjakääreiden ostaminen

Kun ostat lahjapakkauksen, pysy rajoitetulla värivalikoimalla. Lahjat eivät vain näytä koordinoiduilta puun alla, mutta säästät aikaa kääreessä, jos pystyt sekoittamaan sekä vastaavan paperin, nauhan ja tunnistetaan ilman toista ajatusta.

2. Tarvikkeiden säilyttäminen

Pidä lahjapakkaustarvikkeet yhdessä järjestyksessä laittamalla kannettava kääreasema. Osta pitkä säilytyslaatikko (joka muodoltaan sängyn alla on ihanteellinen) paperirullien pitämiseksi pienempiä astioita sisäpuolella nauhan, teipin, lahjakorttien, saksien ja kynien pitämiseksi. Voit siirtää laatikon minkä tahansa tyyppiseen tilaan kodissa lahjojen käärimiseksi nopeasti ja nopeasti kaikilla käsillä olevilla tarvikkeillasi.

3. Alkuperäinen kääreidea

Kääri pienempiä lahjoja piparkakkulaatikoihin, innovatiivinen (ja syötävä!) -Menetelmä lahjan käärimiseksi. Noudata vain Gingerbread -reseptiä Iced Gingerbread -lintujen resepistä henkilökohtaisten neliöiden ja suorakulmioiden valmistamiseksi, hyödyntämällä kuninkaallista jäätä liimana ja pinta nauhalla.

4. Ympäristöystävälliset käärevinkit

Kun ostat lahjakääriä ja kortteja, etsi tuotteita, joissa on kuluttajan jälkeinen kierrätysmateriaali tai materiaalit, jotka on painettu vihannesmusteilla. Markkinoilla tarjotaan tänään lukuisia fantastisia ympäristöystävällisiä paperituotteita:

Kasvitieteelliset paperit
Manitoban äiti-tytärjoukkue määritteli lahjan, joka jatkaa antamista. Heidän istuttavan onnittelukortinsa on upotettu villikukka -siemenillä? Istuta kortti maaperään, kun se alkaa kerätä pölyä ja nähdä kukkivat kukkivat! Tarjotaan verkossa tai myyjissä kaikkialla Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Ekologinen
Heidän sivustonsa tarjoaa ladattavan luettelon, joka on täynnä kanadalaisia, 100% kuluttajan jälkeisiä kierrätettyjä paperikortteja sekä paperituotteita. Myyjissä Kanadassa, Yhdysvalloissa, samoin kuin ympäri maailmaa.

Ruohonjuuritason
Kaksi Toronto-myymälää ja Internet-ostaminen verkkosivustonsa kautta ruohonjuuritason ymmärretään heidän kauniista kierrätetyistä sisällöllisistä onnittelukortteistaan, paperista, peleistä ja leluista. Lisäksi joka kuukausi ne toimivat ympäristöön liittyviä taidetta alueellisten Toronto-taiteilijoiden toimesta.

Kanvas -muste
Kaikki onnittelukortit on valmistettu Torontossa, samoin kuin hiiren napsautuksella, voit sijoittaa tilauksia Internetissä räätälöityjen onnittelukorttien tai valita sekä valita erilaisia ​​tyylejä hauskoista luokituksista, kuten Chrismukah ja uudesta Bebestä.

Koulurakennus
Lomakorttisarjat, käsinäytön painettuja kortteja sekä lahjoja, jotka on valmistettu pois päältä, ovat saatavana joukossa hauskoja värejä ja kuvioita. Tarjotaan verkossa tai myyjissä Albertassa, Nova Scotiassa ja Ontariossa.

Säästä paperia täydentämällä suuria lahjoja suurilla, yksittäisillä kierrätettävillä jousilla. Kääri pienempiä lahjoja ekstravagantteihin samettihaljapusseihin, jotka voidaan ohittaa ja käyttää jälleen kerran.

Voit myös tallentaa paperia tekemällä lahjan kääreosan. Lahjan luonteesta riippuen, kääri vastaavasti: Bundle Kitchen Area -laitteita värikkäissä teepyyhkeissä, peitä pikkulasten lahja pehmeässä saamassa huopa, työnnä muutama matkalahja komeaan viikonloppupussiin, tavaroita puutarhurien pussiin tai tarjoa Kiiltävät uudet työkalut kirkkaan punaisessa työkalulaatikossa.

Lue paljon enemmän siitä, kuinka lomasi vihreäksi kääntää, mukaan lukien koristaminen ja viihdyttävät vinkit.

5. Tarkalleen kuinka keula sitoa

Katso Holomen lahjojen video, haastattelu Alison Dawsonin kanssa Toronton Mokuba Ribbon -kaupasta, yksinkertaisilla vaiheittaisilla ohjeilla tarkalleen kuinka sitoa ihanteellinen jousi.

6. Merkintä

Merkitse lahjasi heti, kun käärität ne estämään kadottamisen siitä, mikä on mitä. Tulosta alla oleva kuva napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella sitä. Voit jopa tulostaa sen liima -merkinnöissä (10 sivua kohti), jotta merkinnät olisivat entistä helpompaa.

Jopa paljon enemmän inspiraatiota, katso kolme lomalahjakäärepalettia, tarkista joulugalleriamme joulukoristeista ideoista ja lue paljon enemmän aikaa säästävää lomaa, jotka ovat ostamalla lahjoja puun koristamiseen.