Uncategorized

Graafiset maalatut lattiat

Olen aina pitänyt maalattujen lattioiden ulkoasusta. Voit piilottaa paljon “huonoa” hienolla maalityöllä! Jos lattiat ovat uupuneet, tai et pidä puun väreistä tai haluat vain lisätä niihin jonkin verran kiinnostusta, tämä on melko edullinen vaihtoehto. Kuvion lisääminen lattiaan maalilla vie tämän konseptin loven. En kuitenkaan puhu scrolly, stuciled -näköisiä kuvioita lattiallesi. Uskon, että graafiset, geometriset inspiroidut kuviot tekevät tästä näyttämästä nykyiseltä ja tarjoavat sille paljon nuorekkaamman, nykyaikaisemman vetoomuksen. Valitsemasi maalivärit varmasti valitsevat, onko ulkonäkö hieno vai kovaa. Se on niin hauskaa – voit mukauttaa kaikki yksityiskohdat. Nämä alla olevat esimerkit osoittavat tarkalleen, kuinka maalatut lattiat voivat todella lisätä merkin ja hahmon huoneeseen.

Helppo leveä raita on kuitenkin edistynyt.

Tällä kertaa lattialle on annettu hunajakenno. Valkoisen pestyyn puun vaaleanharmaa pehmentää ulkonäköä.

Ei vaatimusta matolle tässä sisäänkäynnissä! Samalla kun olet taattu hymyillen joka kerta kun kävelet ovella.

Uskon, että ehkä tämän blogin pitäisi olla Honeycomb-kuvioituja maalattuja lattioita! Selvästi sitä minua vetoaa. Tässä on vielä yksi Sara Story -työ. Tämä valokuva on nähty niin useita kertoja. Lattiat auttavat varmasti saamaan sen tuntemaan olonsa niin erityiseksi.

Tällä kertaa mustalla mustalla tekee hunajakennon kuviosta vahvan ja dramaattisen. Erinomainen ruokasaliin!

Tämä olisi hauskaa lasten leikkihuoneessa. Oikeastaan, maalattu parhaisiin väreihin, se olisi myös hauska kuvio, joka maalata ruokailutilan lattialle – pöytäsi keskellä.

Valokuvien hyvitykset: 1-2. Nate Berkus3. Sarah Story Design4. Sarah Story Design5. Grant K. Gibsonin sisustus6. MD -lattiat