Uncategorized

Tämä nykyaikainen Soho Loft on Millennial’s Dream -alue

yhdessä himoitun Soho-osoitteensa kanssa, tässä tilassa on mitä tahansa vuosituhannen himoa nykyaikaisessa parvessa: valkomaalatut tiiliseinät, terävät valkoiset lattiat sekä mustan kehyksen ikkunat, jotka päästivät tonniin luonnollista valoa. Lisää skandi-tyyliset viimeistelyt, teollisuusvalaistus sekä trendien johtamat kalusteet, samoin kuin sinulla on tyylikäs, yksivärinen tila, jonka minkä tahansa tyyppiset kaksikymmentäyksi haluaa verkossa. Astu Jenniferin suunnittelemiin unenomaiseen parveen Wagner Schmidt yhteistyössä Elevate Style Collectivin kanssa, samoin kuin näet miksi se on joka vuosituhannen unelmaosoite.

Valittuaan parven esteettistä Jennifer valitsi avoimen, pääkaupunkiseudun. “Olen huomannut mallin kohti” vähemmän on enemmän “-lähestymistapaa suunnittelussa”, hän sanoo.

Jennifer valittiin peittämään koko uunin yläpuolella oleva seinä puhtaassa valkoisessa juna -laattassa ja valitsi kaapit täsmälleen samaan seinään. “Yläkaapit olisivat saaneet keittiön alueen näyttämään myös raskaalta”, hän sanoo. “Koneiden molemmin puolin reunustavat avoimet hyllyt pitävät ulkonäön auki ja tarjoavat silti tarvittavan säilytystilan.”

Samanlaisessa liikkeessä Jennifer valitsi keittiön ylemmälle kaapin lasirintamaan sen varmistamiseksi, että tumma pinta ei ylitä mallia. Ainutlaatuisella aksentilla kunkin kaapin takaosa oli varustettu juna -laattaan (ei esitetty).

Tämä teollisuustyylinen suistohana esittelee kosketusinnovaatioiden mukavuutta ja yksinkertaistaa keittiön ruoanlaittoa. Koristeellinen nokkakello, joka on valmis parvella allekirjoitus Pantone -värillä, yksi mallas, lisää merkistöä muuten utilitaristiseen esineeseen.

Musta matta on päätynyt asteittain tyylikkäästi suunnittelussa, samoin kuin tämän jääkaapin pinta, joka antoi Jenniferille mahdollisuuden suojata parven sisustusjärjestelmää. “Se on toiminnallinen, esteettisesti miellyttävä ja yhtenäinen muun keittiön alueen suunnittelun kanssa”, hän sanoo.

Alkuperäisessä ruokakomeroissa oli kaksinkertainen ovi jakaa se muusta keittiöstä. Ulkonäkkeen päivittämiseksi Jennifer asensi mukautetun kolmen paneelin lato-oven Jeld-Weniltä. Yhden mallasan maalattu raida osoittaa kiinnostusta yksityiskohtiin ja lisää yhdistävän kosketuksen.

25 jalkaa pitkällä olohuoneessa – keittiötä vastapäätä – on upea ikkunoiden seinä. Edellyttäen tilan koon, Jennifer valitsi tuottamaan kaksi symmetristä istuinaluetta, jotka maksimoisivat suorituskyvyn ja estävät aluetta tuntemasta kylmää.

Identtiset shag-matot sekä kaksois faux-nahka-sohvat karamellin sävy tasapainottaa aluetta ja parantavat tyyliteemaa. Rapea valkoisella maalattu iso tiilitakka jäljittelee keittiön metrokysteisen seinän estetiikkaa ja lisää tekstuuria.

Jokaisessa olohuoneen kahdessa kattotuulettimessa, Hunter Cages-viimeisteltynä yksittäisissä mallasissa-ovat selkeät lisäosat.

“Makuuhuoneen tyyli on yksinkertainen, puhdas ja minimaalinen”, Jennifer toteaa. Hän keräsi vilttejä ja tyynyt lämmittääksesi varaosaa. Ovenkahva sisältää myös parvi -allekirjoitusvärin, samoin kuin perhonen tuolissa samanlaisessa karamellin sävyssä tuo esteettisen koko avaruuden.