Uncategorized

Viikon hyödyllinen laite: Toshiba Canvio Connect II 3TB Kannettava kiintolevy

Olipa se autotalli tai kiintolevy, on todennäköistä, että jos olet kuin me, täytät aina käytettävissä olevan tilan. Joten kun Toshiba kysyi meiltä, ​​haluaisimmeko kokeilla heidän uusinta kannettavaa kiintolevyä, sanoimme kyllä.

Toshiba Canvio Connect II Kannettava kiintolevy on trendikäs ja pienentävä pieni asema, mutta sillä on uskomaton 3 kt: n tietoa.

Sen kiiltävä punainen viimeistely (myös muut saatavilla olevat värit) antaa sille laadukkaan ilmeen ja se sopii hienosti käteen. Yksi sininen LED ja USB 3 -liitäntä ovat ainoat keskeytykset tähän muoviseen kiviin.

OS -ystävällinen

Mac -käyttäjille asema hyödyllisesti tulee Tuxeran, kuljettajan, jonka avulla voit kirjoittaa ja lukea NTFS -osioita. Tämä apuohjelma on pelkästään noin 20 puntaa ja säästää vähemmän kokemusta käyttäjistä vaivaa muotoilla aseman paljon MAC -ystävällisemmällä FS: llä.

Se tarkoittaa myös, että asema siirtää tietoja helposti Macin ja Windowsin välillä. Voit tietysti jaa aseman myös valitsemasi muodossa.

Nopeus

Vaikka Toshiba ei ole nopein asema, jota olemme koskaan arvioineet (lue ja kirjoittaa noin 120 Mb/s), se on paljon enemmän kuin riittävä useimmille.

Olemme havainneet sen olevan ihanteellinen tiedostojen siirtämiseen ja elokuvien ja muun median ottamiseen HOLS: iin. Ja myös suuri arvo.

Toshiba Canvio Connect II -kannettavat kiintolevyt alkavat noin 50 puntaa 1 kt ja siirtyvät noin 100 puntaan tästä 3TB -versiosta.

Saatavana Amazonilta

1 149 arvostelua

Toshiba Canvio Connect II 500 Gt kannettava ulkoinen kiintolevy 2,5 tuuman USB 3.0 – sininen – HDTC805EL3AA

Kannettava ulkoinen kiintolevy 500 Gt: n kapasiteettilla
Erittäin nopea siirtonopeus USB 3.0: lla (USB 2.0 yhteensopiva)
Automaattinen backup-ohjelmisto

Osta Amazonista

Toshiba.eu

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta