Uncategorized

Sen jälkeen: Makuuhuoneen aksentti seinä

pidempään kuin haluaisin myöntää, olen suunnitellut turkoosi aksenttiseinää – aivan ensin olohuoneeseen, samoin kuin myöhemmin valitsin sen sijaan yhden makuuhuoneeseen .

Värivalinnan jälkeen huomattavasti edestakaisin, valitsimme-kyllä, hänellä oli valtio-Behrin voimakasta sinivihreä (S-G-490). Se on ihanteellinen määrä vihreää, mutta silti todella sinivihreä ja ranta. Valitsimme tasaisen pinnan, joten se ei näy yhtä hyvin valoa – se on kirkas makuuhuone, joka käsittelee itää – samoin kuin uskoin, että tällainen tyydyttynyt väri näyttäisi hienoimmalta mattalta.

Olimme niin innoissamme aloittaessamme, että en muista ottaa asianmukaista ennen valokuvia. No, makuuhuoneessa oli rikas punainen korostusseinä, joten jätän sen mielikuvitukseesi.

Tämä ennen kuvaa ei näytä todellista punaista seinää (oikealle), mutta se oli täsmälleen sama väri kuin verhot, joten voit ymmärtää, miksi olen kaivannut päivitystä.

Miksi emme ottaneet ennen valokuvia?!?! Voit kuitenkin nähdä vähän punaisesta hohdasta tämän ensimmäisen kerroksen jälkeen. (Se todella vei vain kaksi kerrosta, ilman pohjamaalia!) Kolme muuta seinää maalattiin tämä väri vaatekaapin yläpuolelle – hän kutsui sitä kahviksi, kutsuin sitä ruskeaksi. Joko niin, se oli yhtä hyvin pimeää.

Et voila, valmis aksenttiseinä. Kuten näette, maalasimme kolme muuta seinää lämpimän valkoisen vastaamaan huonekaluja. Se on yksi Lynda Reevesin valinnoista, todella – CIL: n antiikkivalkoinen. Halusimme pehmeää valkoista, joka ei taistele sinivihreän seinällä, samoin kuin lämmin sävy, joka olisi viihtyisä makuuhuoneeseen. Se on täydellinen. Sen lisäksi, että punaiset verhot vaihdettiin helpon hiilirullan kaihtimien suhteen IKEA: sta. Rakasani oli fantastinen konsepti hyödyntääkseen jäljellä olevaa materiaalia kaihtimien mitoittamisesta kattamaan yksi-neljällä valanssille (vasemmalla on vielä yksi suurempi ikkuna). Hän käytti juuri välttämätöntä asetta suojaamaan materiaalia puun reunojen ympärille, yhdisti sen sitten ikkunakehykseen muutamalla kynsillä. Hän on hyödyllinen.

Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten se osoittautui. Se on rohkea, kyllä, samoin kuin joillekin voi olla yhtä kirkkaita, mutta pidän kuitenkin värillisistä popista. Aivan ensimmäinen kuva otettiin illalla, samoin kuin tämä aamulla, joten voit nähdä tarkalleen kuinka sinivihreä muutokset koko päivän ajan. Lisäksi lämmin harmaa orgaaninen matelassé -pussilakomme sekä West Elmin shams estävät tilaa niin myös kesältä. Voi, samoin kuin teal -maljakkojen kolmikko on Japanin dollarikaupasta – varasta!

Lue edellinen julkaisuni motivaatiosta tämän aksenttiseinän takana. Lisäksi katso paljon vahvampia värivaihtoehtoja toimittajien syksyn maalivalintagalleriassa.

Valokuvien hyvitykset:
1. Behr
2-5. Gwen McAuley