Home & Living

Ikkunavarjot ja kaihtimet

Tässä artikkelissa: Rulla Blindscellular ShadesMatchstick BlindsSolar Shadespleated Shadesworen -ikkunat ikkunaluukut

Rullakaihtimet

Helpoin kaikista ikkunapeitteistä, rullasuoka on litteä pituus vinyylimateriaalia, joka haavoittaa ikkunakehyksen yläosaan asennetun puurullaa. Rullakaihtimet toimivat hyvin yksinään tai ne voidaan yhdistää pehmeän ikkunan peittämiseen valon ja yksityisyyden hallinnan lisäämiseksi. Fantastinen palvelu erillisille ikkunamuotoille ja kokoille, rullakaihtimet voivat toimia käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tyyppisissä tilassa kotona. Kosteudenkestävä sekä yksinkertainen puhdistaminen, rullakaihtimet ovat hyödyllinen vaihtoehto keittiöille ja kylpyhuoneille.

Kun rullakaihtimet ovat täysin näkymättömiä, ne voivat kuitenkin estää monia luonnollisia valoja laskeutuessaan. Kustannustehokas vaihtoehto, niitä tarjotaan monissa väreillä ja reunatiedoissa. Yksinkertainen asennus, rullakaihtimet voidaan räätälöidä, ostaa hyllyltä tai tarjota itse tekemällä.

Soluvajot

Solun sävyt, jotka on nimetty selkeästä ulkonäöstä, näyttävät ryhmästä vaakasuoraan pinottuja putkia. Nämä putket vangitsevat ilmaa auttaen pitämään tilat lämpiminä talvikaudella ja mahtavina kesällä. Solut – tai hunajakenno – sävyjä on saatavana erilaisissa opasiteettisissa valinnoissa sekä yksi-, kaksois- tai kolminkertaisissa solutyypissä erilaisille eristysasteille. Näitä sävyjä voidaan lisätä pohjasta, laskea ylhäältä tai avata sivulta. Niiden erityinen rakennus antaa heille mahdollisuuden olla räätälöityinä kaariksi tai muuhun muotoon yksilöllisesti kehittyneille ikkunoille.

Ottelun kaihtimet

Pienitetystä kauneudestaan ​​tunnettu ottelun kaihtimet on valmistettu epätasa -arvoisista luonnollisista bambuliuskeista. Vaikka tämäntyyppiset sokeat ovat trendikkäitä, se ei ole erityisen tehokas estämään valoa tai eristävää lämpimää tai kylmää. Vaikka ottelin kaihtimet voidaan vuorata valoa varten, ne on hienoin asennettu tiloihin, joissa valo, yksityisyys ja eristys eivät ole tärkeimpiä tekijöitä.

Ottelun kaihtimet tarjoavat alueen rento ja epätoivoinen tunne, mutta ne voivat myös työskennellä paljon nykyaikaisemmissa huoneissa. Samoin ymmärrettynä kudotuksi puu- tai bambu kaihtimiksi, tämä sokeatyyli on yleensä saatavana valssatussa tai laskostetussa tyylissä.

Aurinkosävyt

Teollisuusympäristössä perinteisesti aurinkovarjot ovat lopulta paljon näkyvämpiä taloissa ja asunnoissa. Näyttäen sopivilta materiaalilta, ne on yleensä valmistettu lasikuitusta tai vinyylistä. Samoin auringon sävyinä ymmärretään, ne tarjoavat selkeän edun suojaamalla UV -säteitä ja lämpimiä samalla kun mahdollistavat valon kodin sisällä ja ulkona, jopa laskeutuessa kokonaan. Parantava määrä rakenteita ja värejä on lopulta saatavilla. Auringon sävyjen minimalistinen tyyli tekee niistä sopivia nykyajan tiloihin.

Laskostetut sävyt

Yksinkertainen ja monipuolinen, laskostetut sävyt tarjoavat suuren valon sekä yksityisyyden suojaa. Ne voidaan asentaa, jotta se voidaan laskea ikkunakehyksen yläosasta tai lisätä alhaalta. Tämä sävy tarjotaan monissa kokoisissa, väreissä ja viimeistelyissä, mikä sopii kaikenlaiseen sisätiloon. Kevyt, rutiininomainen pölyäminen tarvitaan puhtaan pitämiseksi.

Puiset ikkunaluukut

Mikään ikkunapäällyste herättää vanhan maailman vetovoimaa kuin puiset ikkunaluukut. Kehykseen asetettujen vaakasuorista siirrettävistä säleistä valmistettu puiset ikkunaluukut tarjoavat monenlaisia ​​yksityisyyttä ja valonhallintaa, ja säleitä on monissa kokoissa ja väreissä. Puuluukut ovat erinomaisia ​​eristämään sekä lämpimää että kylmää. Hyödynnä niitä koko ikkunan peittämiseen, vain ylä- tai alaosa tai sedan-tyyliset ikkunaluukut voivat peittää molemmat suurimmalla valonhallinnalla.

Puisten ikkunaluukut -apujen leveys auttaa tunnistamaan sen tuottaman ilmeen tyypin: pienet säleet tuottavat mökin ilmeen, kun taas leveät säleet voivat luoda trooppisen tunnelman. Vaikka puiset ikkunaluukut ovat kalleimpia kaikista vaikeista ikkunapeitteistä, ne voivat kestää määräämättömäksi ajaksi ja niiden tulisi olla huolehtia rutiininomaisella pölymisellä.