Uncategorized

Celeb-arvoinen Karibian kartano

Luuletko, että riittää elämään L.A. Voi olla vähän myöhässä soittaa vuonna 2014 tällä upealla hinnalla-pyytämishuvilassa, mutta ensi vuonna on aina. Tule (kuvitteellinen) yksityinen jahti

Näin valitsen uima -altaat: hohtavan turkoosi, laaja, ympäröivät kannen tuolit ja tukevat uskomattomat luonnolliset maisemat. (Jos ihmettelet, miksi kansituoleja on niin lukuisia, ne todennäköisesti jäävät kiinteistön stintistä hotellina.) Huomautukset väittävät, että koti on lähellä hiljaista Lorient -rantaa, mutta näyttää siltä, ​​että se olisi mäen huipulla .

Kodin sydän on peräisin 1600 -luvulta, jolloin ranskalaiset uudisasukkaat rakensivat kartanon alueelle, joka seisoi Ison -Britannian hallinnon, Ruotsin hallinnon, Ranskan uudelleen ja – hauskan tosiasian kautta – näki lopulta sähkövoiman vuonna 1961. Nykyään koti on ollut Täysin kunnostettu ja asuu sekä kartanotalo, kolme erillistä bungalowia että kaksi toimistoa.

Saako siitä unelmampaa kuin tämä? Tyypillinen Karibian paletti on valkoinen maali tumman puun kalusteita ja lattiaa vastaan, mutta suunnittelija Christina Rodriguezilla on kaapit ja verhoilu keskellä, keskipitkällä puulla ja harmaalla kankaalla. Rakastan tuloksena olevaa tuulista, matalan kontrastin ilmettä.

Samat sävyt kuljetetaan hiukan paljon suljetun ruokailutilan läpi Gaggenau-varustetun keittiön nurkassa. Vanhan maailman maalaus on osoitin saaren eurooppalaisille vaikutteille, mutta sen satunnainen tukeminen keittiöhyllylle puhuu sen nykyiselle inkarnaatiolle korkean tyylin loma-mekan.

Mitä, eikö kaikilla ole tulppaanipöytä makuuhuoneessaan? Luulen, että pääsen pesulavaikeuksiin, jos kaapini olisi eri kerroksessa – näkyvissä, mielessä -, mutta taas on aina hyvä olla tauko jokapäiväisistä askareista.

On hyvä asia, että seitsemän makuuhuonetta vastaa seitsemän kylpyhuonetta; Olisin todennäköisesti istumassa tuolissa ja vietän koko päivän vain katsomalla ikkunasta. Tekisin kuitenkin kaksi muutosta tähän huoneeseen: lisää suurempi peili ihailemaan juuri parkitun itseäni ja vaihtamaan kyseisen hanan. (Kuinka luulet sen todella toimivan?)

Mitä mieltä sinä olet? Voisiko tämä talo inspiroi sinua pakoon kuin julkkis?

Valokuvien hyvitykset: 1–5. Laurent Benoît