Home & Living

Keväthuoneen muunnos: Osa 2

Muutama viikko sitten kerroin sinulle olohuoneen muutoksesta, jonka kanssa autin Cameronia. Päivän jälkeen tarvikkeiden ja suunnittelun aksenttien noutamisen jälkeen tämä tila kokoontui napsautuksella. Tässä ovat valokuvat:

Ylitimme ensin huoneen välttämättömillä suuremmilla kappaleilla, mukaan lukien sohva ja verho, ennen kuin löysin lisävarusteet.

Löytääkseni ja noutaakseni ihanteelliset aksenttipalat ajoin ympäri kaupunkia aivan uudessa Buick Veranossa, jättäen kaiken, mitä löysin tavaratilasta. (Tätä blogia tukee Buick Verano. Kirjoita voittaaksesi yli 3000 dollaria tyylikkäitä kodin aksentteja!)

Kauppojen välissä pidin Cameronia silmukassa ja pyysin hänen sisustuselokuvansa matkapuhelimella auton hyödyllisellä Bluetooth -yhteysominaisuudella. (Molemmat kädet pyörällä!)

Palattuaan lisävarusteiden kanssa päättyimme huoneen. Ylellisyystiedot ovat sitä, mikä todella vedä tätä asuintilaa yhteen. Suositut esineet ovat takan reunustavat konsolit – jotka Cameron otti Bungalow 5: ssä New Yorkissa – ja kattokruunu Cocoon Furnishingsista.

Nämä laatikkoyksiköt ovat optimaalisia sotkuisten esineiden piilottamiseen samalla kun tarjoavat ihanteellisen pinnan keräilyesineiden näyttämiseksi. Rakastan Brickfront -yksityiskohtia.

Robert Abbeyn Jonathan Adlerille valmistama kattokruunu heittää upean hehkua avaruuteen. Sen ajaton tyyli tekee siitä pakollisen.

Katso kuvagalleriastamme ja View Cameronista paljon lumoavampia sisustus löytöjä ja minä vedän yhteen olohuoneenmuutoksen online -TV -segmentissä.

Valokuvien hyvitykset: Jason Stickley