Home & Living

Taloverkostosi päivittäminen Gigabitin

olemme käyttäneet 10/100 Ethernet -kytkintä automatisoidussa talossa, koska muutimme melkein 10 vuotta sitten. LAN: n paljon enemmän laitteita – tällä hetkellä lähellä 40 IP -osoitetta (katso alla oleva luettelo) sekä yhä suurempi tieto, joka liikkuu verkon ympärillä, on tullut aika päivittää 10.10.11000 gigabit -kytkimeen.

Kytkimme asuu 19 ″ -telineessä solmun nollassa samoin kuin niin, että vaadimme vielä yhden Rackmount -järjestelmän korvaamaan 10/100. Edellisen Netgear FSM726: n palvelun hyväksi ja kuultuaan suuria asioita sen valtavasta sisaruksesta – Netgear GS724T: stä, jonka päätimme tarjota sille kokeilun.

Hallinto – GS724T: llä on 24 10/100/1000 porttia. Se on ”hallittu” kytkin, joka tarkoittaa, että se on parantanut suorituskykyä verrattuna perustavanlaatuiseen hallitsemattomaan laitteeseen. Verkko-selaimen käyttöliittymän avulla voit kääntää suorituskyvyn, määrittää portit, jopa asettaa porttielimet, VLAN-tiedostot sekä verkkoliikenteen priorisoinnin.

Nopea ja raivoisa – päivän lopussa haluamme todella ymmärtää, kuinka paljon nopeampi se on. Puolitieteellisessä testissä kopioimme 4,7 gigatavua koskevat testitiedot LAN-laitteellamme hyödyntämällä vanhaa 10/100 -kytkintä aivan ensin (MAC: sta pienestä iMaciin-molemmat hyödyntävät gigabittiä) ja sitten testi toistettiin, kun uusi uusi Kytkin asennettiin.

Kuten alla olevasta kaaviosta voidaan nähdä, päivityksen aito maailman edut ovat huomattavia. Vanha kytkin kesti 7 miniittiä ja 8 sekuntia tiedoston kopioimiseksi, kun taas päivitys laski sen ajan vain 1 minuuttiin ja 58 sekuntiin – 72%: n parannus.

On myös syytä keskustella siitä, että verkon kaapelointi on asennettu kotiimme yli 10 vuotta sitten ja on yleinen CAT5 (ei CAT5E). Joten kaiken kaikkiaan erinomainen tulos ja todella arvoinen päivitys. Seuraavaksi luettelossa on päivittää Jukebox -palvelimemme SATA: lle sekä Gigabit Nicille, mutta se on yksi vielä yksi päivä.

Saatavana Amazonilta

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Netgear JGS524-200EUS PROSAFE 24-port Gigabit Ethernet -kytkin
5531 arvostelua
101,99 puntaa
Osta Amazonista

2
TP-Link 24-porttinen gigabitin Ethernet-kytkin, teline-asennus/työpöytä, teräskotelo (TL-SG1024D)
1 321 arvostelua
£ 62,98
Osta Amazonista

3
TP-Link 24-porttinen hallitsematon Gigabit Ethernet -kytkin, teräskotelo, 19 tuuman teline (TL-SG1024)
544 arvostelua
£ 64,99
Osta Amazonista

Julkaissut pikakuvan äskettäin asennetusta kytkimestä Twitterissä muutama päivä sitten, muutama seuraajamme (seuraaYhdysvaltain osoitteessa Twitter.com/OTTOMATE) kysyi, mitä IP -laitteita käytimme. Kuten taattu, tässä on luettelo nykyisistä LAN -tuotteista (olemme ehkä menettäneet joitain, jotka eivät ole tällä hetkellä aktiivisia) …

Reititin

CCTV Server PC

Kodin automaatiopalvelin PC

Jukebox Media Server PC

Keittiö Mac

Vista Media Center PC

Netbook

Kannettava tietokone

Kannettava tietokone

Apple TV

Pelikonsoli

Sonos Zone 1

Sonos vyöhyke 2

Sonos Zone 3

Sonos -ohjain

IP CCTV -videokamera 1

IP CCTV -videokamera 2

IP CCTV -videokamera 3

Sängyn tietokone

AV Space Computer

Xbox Media Center 1

Xbox Media Center 2

Xbox Media Center 3

Pelikonsoli

Matkapuhelin 1

Matkapuhelin 2

Matkapuhelin 3

Verkkokytkin

Apple TimeCapsule (802.11n -verkko)

Langaton pääsy pisteeseen (802.11a/b/g verkko)

Tulostin

Wi-Fi-kuvakehys

Keene IR yli Ethernet -moduulin 1

Keene IR yli Ethernet -moduulin 2

Hälytysjärjestelmä

Puhelin

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta