Home & Living

Yksinomainen haastattelu: ‘Home On’ -isäntä Richard Gunther DIY Smart Home -tapahtumassa

Tällä kertaa puhumme Richard Guntherin (@richardgunther) kanssa, Home Home: On Podcast, esitys DIY: n kodinhallinnasta ja automaatiosta.

Hei Richard. Voitko kertoa meille vähän taustastasi ja mikä toi sinut älykkäiden kotitekniikan upeaan maailmaan ja esittelee kodin: podcastissa?

Olen ollut melko paljon tech -geekistä nuoresta lähtien. Muistan, kun olin lapsi, isovanhemmillani oli vanha X10 -järjestelmä Searsista asentaakseen ajastimia joillekin talon valoille. Vaikka suurin osa lapsista pelasti polkupyöriä ja urheilulaitteita, vietin rahani esimerkiksi stereolaitteisiin ja liuku- ja elokuvaprojektoriin. Muistan, että vietin kaikki kirjan rahat ensimmäiseen yliopistovuoteeni ensimmäisen sukupolven CD-soitin! Vanhetessani kiinnostuin enemmän kuluttajien viihdettä, älykkää kotia ja keittiötekniikkaa. Kun blogeista tuli asia, kirjoitin DVR: stä ja sellaisesta … ehkä kymmeniä. Kymmenen vuotta myöhemmin, kun aloitin kotiin: ON, kirjoitin ja podcasting digitaalisella mediavyöhykkeellä muutaman vuoden ajan, ja etsin aina tapoja puhua kodin automaatiosta yhdessä muissa näyttelyissämme – missä se ei todellakaan sovi. Lopulta päätin hajottaa sen omaan näyttelyyn.

Viiden vuoden ja yli 100 jakson jälkeen arkistoissa, mikä oli menestyksen salaisuus ja mikä pitää sinut motivoituneena?

Mielestäni vieras-isäntäluettelomme pitää näyttelyn tuoreena, mielenkiintoisena ja kasvavan. Minusta tuntuu, että osuin älykkäille kotimarkkinoille ja podcastingille juuri oikeaan aikaan. Vieraat olivat uteliaita ja innokkaita liittymään minuun alussa, ja nyt näyttelyn vauhti auttaa tasoittamaan pääsyä vielä mielenkiintoisempiin vieraita. Meillä oli juuri Ringin perustaja Jamie Siminoff. Hän oli yli neljä vuotta sitten, kun he olivat lupaava aloitus yhdellä tuotteella. Nyt he ovat valtavia! Ja se vain jazzoi minua – keskustelemaan ja jakamaan keskustelujani mielenkiintoisten ihmisten ja sellaisten yritysten kanssa. Yleisömme on maailmanlaajuisesti, ja sillä on suurimmat segmentit Yhdysvalloista, Iso -Britanniasta, Kanadasta, Saksasta ja Australiasta. Kuuntelijoiltamme kuuleminen, erityisesti tarinoita siitä, kuinka he ovat kokeilleet tuotteita, joista olemme keskustelleet tai oppineet jotain, joka auttoi heitä, on kuitenkin motivoivampi minulle kuin mikään muu.

Voitko kertoa meille vähän omasta älykkään kodin asennuksesta?

Bloggerina ja arvioijana tässä tilassa voit kuvitella, että paikkani on vähän Frankenstein -talo. Se ajaa kumppanini pähkinöitä. Suurin osa kotini kulkee Insteonissa. Olen käyttänyt Insteon -tuotteita niiden käyttöönoton jälkeen yli kymmenen vuotta sitten. Mutta viime vuosina olen lisännyt monia tuotteita, mukaan lukien pesätermostaatit, rengasovikellot ja kamerat, lutronisävyt, Philips Hue Lighting, Amazon Echo -laitteet ja Sonos -kaiuttimet. Ullakollani on pieni alue, johon viittaan hellästi Hublandiksi, joka asentaa kaikki eri napat ja sillat sekä valikoima verkkokytkimiä, jotta kaikki toimisivat.

Vaikka valinta DIY -älykkäille kodinomistajille on suurempi kuin koskaan, integraatio on edelleen valtava asia. Näetkö tämän paranevan milloin tahansa pian?

Se on sotku, eikö niin? Ja kun GAFA -pelaajat ovat nyt mukana, mielestäni se pahenee. Ehkä helpompaa, mutta murtuneempi. Ajattelin vitsiä toisena päivänä. Alexa, Siri ja Googlen avustaja kävelevät baariin, jossa Cortana ja Bixby jo istuvat. Cortana kysyy: “Hei, voimmeko puhua?” “EI!” He kaikki huutavat. Työskentelen edelleen tuossa, mutta huomautukseni on, että siirryimme useista ”standardeista” (protokollista tarkemmin) siihen plus näihin uudempiin fiefdomeihin, jotka kaikki kilpailevat ollakseen “yksi järjestelmä”. Sama asia tapahtuu nyt myös älykkäässä keittiössä.

Joten jos joudut panostamaan talosi Insteon, Z-Wave, Zigbee, HomeKit tai muut markkinajohtajana nousevat standardit tai puitteet, kuka sinä takaisin?

Koska et nimenomaisesti säätänyt ”yksi”, aion sanoa Insteon ja HomeKit. HomeKit on tietysti hieman huijaus, koska WiFi: n, Bluetoothin ja erilaisten siltojen välillä muihin protokolliin ne peittävät pelin. Z-Wave ja Zigbee ovat myös hienoja, ja ne kasvavat ehdottomasti edelleen, mutta suurin osa kotini on jo rakennettu Insteonille, enkä käänny pois siitä.

Mikä on mielipiteesi pilvipohjaisista kodin automaatiopalveluista, kuten IFTTT?

Pilvi tarjoaa kuluttajille valtavan mahdollisuuden siltaa muuten irrotettujen laitteiden ja ekosysteemien välillä. Palvelut, kuten IFTTT, Stringify ja Yonomi, ovat pääosin ottaneet keskittimen paikan monille ihmisille. Mutta olen edelleen paikallisen valvonnan kannattaja, joten en koskaan kuvittele käyvän Hublessia. Pilvijärjestelmät voivat silti olla hitaita ja vähemmän luotettavia.

Saako valmistajat tarttumaan Internet -turvallisuuteen vai pysyykö se uhka lähitulevaisuudelle?

Turvallisuus on kissan ja hiiren peli, jolla on vakavia seurauksia. Olemme käsitelleet tietokantoja aiemmin tietokannoissa, myyntijärjestelmissä ja asiakasrekistereissä. Ongelmana on, että jokainen uusi tyyppi OF IoT -laite muodostaa uusia vektoreita, joita voidaan hyödyntää ja jotka on kiinnitettävä. Se vie aikaa ja resursseja, joita monilla yrityksillä ei vain ole. Väittäisin, että jotkut Internet -tietoturva -pelot ovat ylikuormittuneet, mikä vaatii usein sivuston käyttöä oletettavasti haavoittuvalle laitteelle. Mutta muut, kuten ne, jotka voivat hyödyntää valmistajien, asentajien tai asunnonomistajien laiskuutta tai naiivisuutta, voivat olla melko vakavia, kuten näimme Miraiin kanssa. IoT: n asianmukainen kiinnittäminen vaatii toimintaa kaikilta ketjussa – suunnittelijoista käyttäjille.

Mikä on yksi tuote, joka meillä kaikilla pitäisi olla älykkäässä kodin asennuksessa?

Olen suuri älykäs termostaatin kannattaja. Kodistasi ja elämäntyylistäsi riippuen sen arvo voi vaihdella mukavasta mukavuudesta tai valtavasta rahansäästöstä. Toki, ohjelmoitavia termostaatteja on ollut olemassa jo vuosia, mutta suurin osa niistä ei koskaan ole ohjelmoitu – ne ovat hankalia ja hämmentäviä. Jotain heidän oppimiskyvystään tai jopa kyvystä ohjelmoida ne puhelimesta tai tablet -laitteesta tekee nykypäivän älykkäistä termostaateista paljon hyödyllisempiä. Minulla on ystäviä ja kuuntelijoita, jotka ilmoittavat energialaskujensa leikkaamisesta jopa 50 dollaria/kuukausi vain siirtymällä älykkäälle termostaatille.

Mitä Mahdollisuudet innostavat sinua seuraavien viiden vuoden aikana kodin automaatioteollisuudelle? Millaisia ​​uusia tuoteryhmiä voimme nähdä?

Kaksi asiaa: Ensinnäkin en koskaan ajatellut, että olisimme niin pitkälle kuin olemme ääniohjauksessa. Amazonin uraauurtavien pyrkimysten ansiosta äänen tuomiseksi (riippumatta heidän motivaatioistaan), kodin ääniohjaus siirtyy tieteiskirjallisuudesta jokapäiväiseen elämään. Mahdollisuus valjastaa ääni paranee todennäköisesti huomattavasti seuraavien vuosien aikana.

Toiseksi olen suuri uskova “tietoiseen kotiin”. Meillä on jo paljon tekniikkaa, joka voi tehdä tämän mahdolliseksi Bluetooth -puhelimilla, nokkalla ja antureilla. Puuttuva kappale on edullinen ohjelmisto, joka voi toimittaa tarvittavat algoritmit ja yhteensopivat laitteistot kaiken mahdolliseksi. Mutta emme ole liian kaukana siitä päivästä, jolloin valaistus tai musiikki voi seurata sinua liikkuessasi päiväsi läpi, viritettynä asianmukaiseen värilämpötilaan, kirkkauteen ja genreen riippuen siitä, missä olet, mitä teet, ja paljonko kello on. Lähdetkö töihin? Ei ongelmaa. Se asema, jota kuuntelet, seuraa sinua autoosi, ja talo varmistaa itsensä ajaessasi, koska olet viimeinen. Olemme niin lähellä tehdä tällaisia ​​kohtauksia todellisuudeksi, mutta muuttujia on edelleen liian monia, liian monia erilaisia ​​komponentteja ja liian paljon manuaalista toimenpiteitä, joita se toimisi. Sinun on oltava vakava geek, jotta voit hyötyä tällaisista tavaroista, mutta tämä tulee enemmän kuluttajille, koska Google -kaltaiset yritykset työntävät kirjekuoren AI: n kodin.

Lopuksi missä on paras paikka seurata työtäsi ja kuunnella podcastia?

Julistan kodin: On ja satunnaisesti älykäs kodin ja digitaaliset viihdeartikkelit Digital Media Zone -alueella, jota autan hallitsemaan. Koti: On myös kaikissa tavallisissa podcast -paikoissa. Jos olet kiinnostunut Smart Kitchen Techistä, osallistuin myös satunnaisesti lusikkaan.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku