Home & Living

DIY -kevään kukinta

DIY -kevään kukinta on oltava myös kukkasuunnassa sisätiloissa. Huoneessa, jossa on paljon enemmän vakiokoristeita tai antiikkisia huonekaluja, upouusi terrakotta-ruukut voivat kuitenkin näyttää paikoilta. Halusin antaa ruukkuilleni haalistuvan ilmeen odottamatta kuukautta normaalin sammal- ja buttermilk-menetelmän tarttumiseen. Onneksi dolomiittisella kalkilla ja siveltimellä voit antaa kukkapotille vähän patinaa muutamassa lyhyessä tunnissa. Valmiin potin on käytettävä vain sisätiloissa, kun otetaan huomioon, että sade pesee viimeistelyn.

Materiaalit ja työkalut

Terrakotta kukkapotit

Suojakäsineet

Pieni dolomiittisen kalkin säiliö (tarkista rautakauppa tai puutarhakeskus)

Mittakuppi

Maalauskeppi

Luonnonvarainen harja

Paperipyyhe tai pehmeä kangas

Vaihe 1: Sekoita kalkki

Sekoita käsineitä, sekoita 1/2 kuppia dolomiittinen kalkki ja 1 kuppi kuumaa vettä (vältä muun tyyppistä kalkkia, jotka voivat olla vaarallisia käsitellä). Sekoita, kunnes kalkki on täysin liuennut. Tämä riittää väärentämään muutaman ruuan; Jos loppuu, sekoita vain 1 osa kalkki 2 osaan kuumaa vettä saadaksesi lisää.

Vaihe 2: Maalata ruukut

Harjaa kalkkiseos kevyesti puhtaille kukkapoteille käyttämällä luonnollisen harjalla harjalla. (Tämä antaa paljon enemmän tekstuuria kuin sieniharjan käyttäminen.) Varmista, että kattavuus on epätasainen paljon luonnollisesti haalistuvalle ilmeelle. Anna kuivua.

Vaihe 3: Pyyhi hiekka

Kun ruukut ovat kuivat, kalkilla on hiukan hiekkainen rakenne. Pyyhi ruukut puhtaalla, kuivalla paperipyyhkeellä tai pehmeällä kankaalla, kunnes ne tuntuvat sileältä. Raskaamman patinan kannalta annoin ruukuilleni toisen kerroksen kalkkiseosta ja pyyhin ne uudelleen, mutta voit pysähtyä yhden kerroksen jälkeen, jos haluat.

Dolomiittinen kalkki, kukkapotti, kodin laitteisto.