Home & Living

Sonos CR100 -ohjaimien korvaaminen Iport Xpress -näppäimistöllä

automatisoitu talon veteraani Paul Gordon surra Sonosin päätöstä lopettaa hänen rakastettujen CR100 -ohjaimiensa tukeminen.

Sonos on kuullut käyttäjiensä reaktion ja myöntäneet jopa 100 puntaa asiakkaille helpottamaan kipua. Tässä on Pauls -näkymät Iport Xpress -näppäimistöissä…

Tässä on päivitys IPORT -näppäimistöistä. Varmasti riittävät kaikki kolme heistä olivat paholainen aluksi asennukseen – jokaisessa tilanteessa he kieltäytyivät jatkuvasti liittymästä wifi -verkkooni, kieltäytyivät jatkuvasti löytämästä minkäänlaista pelaajaa verkossa ollessa, samoin kuin jatkuvasti kieltäytyivät näkemästä Sonosiani Suosikit.

Jokainen heistä kesti noin tunnin asennukseen, jonka 55 minuuttia oli iPhonen kanssa pöydällä jatkuvasti puukotti ”uudelleentarkastelua” -painiketta paljon tai paljon enemmän jokaiselle asennusprosessissa vaaditusta 4-5 vaiheesta.

Lopulta sain viimeiseksi ne kaikki konfiguroituihin ja käyttöönotetuiksi, samoin kuin siksi, että silloin minkä tahansa tyyppisissä heillä on ollut mitään ongelmia, jotka puhuvat niihin liittyvien pelaajiensa kanssa, joten WiFi -ohjelmassa ei todellakaan ole mitään vikaa.

Käytössä ne ovat hiukan hitaampia reagoida moniin komentoihin kuin CR100 – olen asentanut 3 Iport -näppäimistöni, jotka ovat parhaiten 3 CR100: n vieressä pyrkimyksissä, jotta voin ajan myötä vieroittaa CR100: n.

Hitaampi reaktio on monia näkyvissä, kun pysäytät toistoa – musiikki pysähtyy nopeasti, kun osuin CR100: n näytelmään/tauon – ennen kuin minulla on edes aikaa nostaa sormeni pois painikkeesta, kun taas on tietty ja näkyvä viive, kun taukoa tauko Sama virta Iportista. Streamin aloittaminen ei tarjoa samaa näkyvää eroa, todennäköisesti koska joko laite joko gadgetin on kannettava sisäänrakennettu viive, kun olet todella tekemässä yhteyttä verkossa ja aloittamalla streamin – voit nähdä tämän selvästi aloittaessasi sitä CR100, kun näyttö sanoo lyhyesti ”yhdistäminen…” ja/tai “aloittaminen…”

Määrämuutos on myös pieni viivästyminen Iportsissa, epäilen, että niiden on mentävä pienen virran tilaan – ne ovat loppujen lopuksi puhtaasti akkua, ilman jatkuvaa maksuyhteyttä, kuten CR100: lla. Kun painat painiketta IPORTS: iin, viive on lyhyt (ehkä yhden sekunnin), kunnes niiden valkoinen LED vilkkuu muutaman kerran, minkä oletan, että se herää ja kytketty uudelleen WiFi: hen. Kun olet tottunut siihen, viive ei ole sietämätöntä, vaikka se voi olla toisinaan hieman hämmentävää, etenkin kun CR100: sta saadaan välitön reaktio tottumaan välittömään reaktioon

Mielestäni pidän pikemminkin suosikkejen toiminnallisuudesta, samoin kuin se, jonka mielestän usein olisi ollut hienoa olla CR100: lla, vaikka minkäänlaista tyyppistä palautetta siitä, mitä erityistä suositeltavaa valitaan Näppäimistö ei ole maailman paras loppukäyttäjäkokemus, ja se tekee siitä epäkäytännöllistä, että näppäimistölle on annettu paljon enemmän kuin muutama suosikki (olen pysäyttänyt 3 suosikkia tyynyä kohti). Niiden läpi vuorotellen viittaa siihen, että minun on lopetettava, odotettava virran alkamista, kuuntelua muutaman sekunnin ajan, samoin kuin voin selvittää, mikä erityinen mieluummin on vain valittu, samoin kuin se, onko se haluamani vai ei .

Laatikossa on 2 asennusvaihtoehtoa – yksi on erityisesti kehitetty käytettäväksi koriste -etulevyn kanssa, samoin kuin siksi, että minulla ei ole kodin koriste -etulevyjä (minulla on CBUS -valokytkimiä kaikkialla), en käytä sitä Asennusvalinta, koska se ei näyttäisi kaikkea fantastista (paljaat ruuvireiät jne.) Toinen valinta on vain pieni muovinen suorakulmio, jonka toisella puolella on magneetti sekä kaksipuolinen teippi toisella tarttumaan seinään seinään . Tämä on asennusvalinta, jota olen käyttänyt. Käytössä huomaan tämän olevan vähemmän kuin täysin tyydyttävä kokemus; Magneetti ei ole kovin vahva, samoin kuin ei pidä näppäimistöä tiukasti paikoillaan. En ole vielä huomannut, että koputtavan sitä kokonaan seinästä (ja koska 2: sta 3 Cr100: sta on suihkuhuoneen käden altaiden vieressä, jotka saattavat olla melko tuhoisia). En usko, että niiden lyöminen vie paljon. Olen kuitenkin huomannut, että painikkeita painallessasi koko näppäimistöllä on taipumus astua (kääntyvä) sen magneettiin, joten ne lopulta ovat väärin kohdistettuja, samoin kuin joku OCD: lle kuin minä, en ole parhaassa muotokuvassa paikannuksessa purkit. Mielestäni Decaca -valinta olisi tässä suhteessa paljon parempi, koska on todella sisennys, että koko näppäimistö istuu sisällä – samoin kuin myös sopiva etulevy ylhäällä auttaisi, joten ehkä voin yrittää hankkia muutamia ne ja pidä paljon parempaa asennusjärjestelyä.

So all in all a somewhat mixed set of experiences as well as reactions so far, however it is early days yet. I am nevertheless thankful that for the time being at least, I do still have my trusty as well as ever reputable CR100s to hand.

Available from Amazon142 arvostelua

iport xpress -ääninäppäimistö Sonosille

Hallitse Sonos -musiikkia nopeasti painikkeen painikkeella
Asenna magneettisesti mihin tahansa, helppo saada ja mennä
Aseta minuutteina käyttämällä vain Apple iOS -laitteiden Iport -sovellusta

päästä

iportproducts.com/xpress

Jäljitetty alkuperäisestä foorumista, joka julkaisee Paul Gordonin ystävällinen valtuutus.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta