Home & Living

Crestron esittelee langattoman horisontin ex -himmentimet ja näppäimistöt [päivitetyt]

Crestron toimittaa nyt langattoman horisontin entisen näppäimistön ja himmentimensä. Tässä uudessa seinälaatikkoohjaimien linjassa on vastaavia himmentimiä ja näppäimistöjä, jolloin asuinjärjestelmän integraattorit voivat toimittaa johdonmukaisen, tyylikkään ilmeen koko kodissa. Koko lehdistötiedote alla …

Rijmenam, Belgia – 10. joulukuuta 2019 – Crestron, edistyneen älykkään kodin tekniikan maailmanlaajuinen johtaja, ilmoitti tänään toimittavansa langattoman horisontin entisen näppäimistön ja himmentimensä. Uusi Wall-Box Controllers -sarja tarjoaa vastaavia himmentimiä ja näppäimistöjä edistyneen räätälöidyn ohjauspalvelun osana täydellistä Crestron Smart Home -tapahtumaa. Horizon Ex Universal -himmentimet eivät ole vain kauniita, vaan myös voimakkaita. Kuormitusvaatimuksia ei ole vähimmäisvaatimuksia, ja ne tarjoavat paljon hyvämaineisempia LED -himmennystä.

”Nyt Horizon Ex -linjan kanssa asuinjärjestelmät -integraattorit voivat tarjota johdonmukaisen, tyylikkään ilmeen koko kodissa hybridijärjestelmille. Et voi kertoa eroa himmentimien ja näppäimistöjen välillä. Himmentimissä on jopa taustavalaistu painikkeita. ”
John Clancy, Crestronin varapuheenjohtaja

Joustava suunnittelu- ja ohjausvaihtoehdot, jotka ovat saatavissa mustalla, valkoisella ja mantelilla erittäin konfiguroitavilla 1,2, 3 tai 4 jengilaatikoilla, Horizon EX -linja tarjoaa suunnittelijan estetiikan, poikkeuksellisen painikkeen tunnelman, neljä erilaista painiketyyliä, vaihdettavissa olevia räätälöityjä ylä- ja alakoristeita Pukeudu mihin tahansa sisustukseen (etulevyjä myydään erikseen) ja langattoman viestinnän.

Ohjelmoitava taustavalo parannetulle luettavuudelle kaikissa valaistusolosuhteissa, jokainen horisontti-ex-linjan malli sisältää monivärisen taustavalon, joka valaisee painikkeissa olevan premium-laser-kaiverretun tekstin. Haluttaessa painiketta painetaan, se voi hehkua jopa kaksi tai kolme kertaa kirkkaampi kuin passiiviset painikkeet. Lisäksi jokainen painike voidaan ohjelmoida hehkumaan millä tahansa värillä – se on täysin muokattavissa.

Infinet Ex Wireless Communications Sisäänrakennetun Crestron Infinet Ex Wireless Mesh -teknologian kanssa horisontti ex-himmentimet ja näppäimistöt voivat luotettavasti lähettää ja vastaanottaa komentoja ja integroitua älykkäästi valaistukseen, sävyihin, LVI: hen, tietoturvaan ja AV: hen täydellisen älykkään kodin kanssa.

Opi Morefort paljon lisätietoja tyylikkäiden uusien horisonttien ex -langattomien näppäimistöjen ja himmentimien täydellisestä linjasta, käy osoitteessa crestron.com/horizon.

Päivitys – Creston on ilmoittanut meille, että nämä näppäimistöt ja himmentimet ovat saatavana vain 110 V: ssä, joten ne viittaavat vain Yhdysvaltain markkinoille.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku