Uncategorized

Stone Mansion Chicagossa

Siellä on paljon leviäviä mega-mansseja. Jopa 10 000 neliöjalkaa, tämä kalkkikivipäällystetty kartano, joka on aivan Chicagon pohjoispuolella, ei ole yksi niistä. Kevyet sisätilat ovat ehdottomasti suuria ja laajoja, mutta ulkopuolelta se on paljon enemmän Petit Trianon kuin Versaillesin palatsi. Katsotaanpa.

Arkkitehtonisesti täällä tapahtuu paljon: Georgian savupiiput; uusklassiset jalustat sekä kaarevat; Romaaniset ikkunat; Tyylikkäiden, teollisten black metal -ikkunoiden ja kaiken päälle, nykyaikainen, lasiteräisen lesken kävely. Hyvyys. Ajotie johtaa parhaimmillaan maanalaiseen kolmen auton autotalliin.

Laajainen marmoriportaikko toivottaa tervetulleeksi sekä vieraita että asukkaita. Valkoiset seinät sekä hienovaraisesti verimoinen kivi tekevät menetelmää yksityiskohtaisen metallikaitevaikutuksen vaikutukseen. Niille, joilla on hyödyllisiä huolenaiheita, etuoven molemmin puolin on kaksi takk -vaatekaappia.

Avoin konsepti asuminen ja ruokailutila sijaitsevat aivan etuhallin ulkopuolella. Kaikesta sen ulkopuolelta kivistä loistoa tämä koti tuntuu todella vieraanvaraiselta sisäpuolelta korkeiden ikkunoiden ja leveäplannan puulattian ansiosta.

Täsmälleen samat ranskalaiset ikkunat, jotka on löydetty koko kotona Jos lukeminen ei ole sinun juttusi, vie henkilökohtainen hissi kellarissa olevaan talon elokuvateatteriin tai hikoi hikoilua liikuntahuoneessa.

Ranskalaiset ovet, marmori ja valkoiset myllytyöt jatkuvat koko vessassa (jokaista makuuhuonetta on viisi-yksi-plus kolme puoli kylpyä). Ovi johtaa yhteen kuudesta terassille, joista on näkymät Michigan -järvelle sekä metsäiselle rotkolle.

Tämän kodin eurooppalaisen tyylin innoittamana? Tarkista joitain aitoja ranskalaisia ​​ikkunoita Matthew Hagin julkaisussa houkuttelevassa pariisilaisessa huoneistossa.

Valokuvien hyvitykset: 1. Delux.tv, Sotheby’s Worldwide Realty2-4: n kautta. Sotheby’s Worldwide Realty5. David Shiba, Sothebyn maailmanlaajuisen kiinteistön kautta