Home & Living

CES 2016: n

vuoden 2016 CES -show laskutettiin kymmenen parhaan kodin videota. Kotiautomaatiolle annettu 56 000 neliöjalkaa lattiatilaa, joka on kaksinkertainen edellisen vuoden, siellä oli varmasti paljon uutta kotitekniikkaa. Tässä on muutama suosikkejamme näyttelykerroksesta.

Netatmo on suosittu Smarthome -sääasemalleen. Nyt he ovat palanneet “läsnäololla” turvakameransa ja valon ulkona.

LG: n uusi Smartthinq Hub käyttää Alljoynia yhteydenpitoon muihin älykkäisiin kodin laitteisiin Wi-Fi: n, Bluetoothin ja Zigbeen kautta.

Modulaarinen ‘Segwayn henkilökohtainen robotti’ on funky pieni kaveri, joka johtuu myöhemmin tänä vuonna kehityspakkauksessa. Rullaa robottien nousuun.

SevenHugs Smart Remote on napsauttaja, jolla on ero. Se tietää, mihin laitteeseen osoitat sen ja kytkeytyy automaattisesti sen hallitsemiseksi.

300 dollarin Brink Solar Smart Lock yhdistyy wifi -laitteeseesi iOS- tai Android -älypuhelimesi hallintaan ja lupaa integroida myös SmartThingsin, Nestin ja HomeKitin kanssa.

Samsungin suunnitelmiin SmartThings -ekosysteemiin sisältyy sen lisääminen moniin heidän 2016 älytelevisioihinsa. Voi ja jääkaappi, jossa on 3 kameraa, jotta näet supermarketista, jos tarvitset maitoa.

Renkaat Uusi 199 dollaria Stick Up Cam -tapahtumaa laskutetaan nimellä “vain maailmot, jotka vain langaton langaton HD-nokka on kaksisuuntainen ääni”. Lainattu 12 kuukauden akun kesto maksujen välillä ja ilmainen vaihtaminen, jos varastettu näyttää hyvältä myyntipisteiltä tästä lisäosasta renkaan ovikelloon.

CES 2106 toi Bonkers -jääkaapin paluun, mukaan lukien tämä Samsung ‘Family Hub’ -malli 21,5 ″ Tizen -käyttöisellä kosketusnäytöllä.

Katso toisen sukupolven Kevo Kwekset -elektroninen lukko, jolla on erityinen ‘Touch to Open’ Bluetooth -ominaisuus. Voit lähettää ‘e-keinoja’ muille käyttäjien älypuhelimille myöntääkseen heille pääsyn sekä asennusaikataulut ja vastaanottaa lukitustilaraportteja.

Mashable antaa meille nopean retken tulevaisuuden Whirpool -älykkään keittiön kanssa. Tuulesta temmattu?

Lisää uusia älykkäitä kodin tuotteita

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku