Home & Living

Sohvapöytäkirjat

Viime viikolla sävelsin sohvapöytämuotoilusta. Taide sekä tyyli Tomes toimivat ihanteellisena perustana sohvapöytänäytölle – mutta ne tekevät paljon muutakin kuin vain näyttävät kauniilta. Ne toimivat keskustelun aloittajina sekä inspiraation lähteinä. Sisustat, kehität tai tuotat mielialan levyä, motivaatio tulee monista paikoista: taide, muoti, musiikki, luonto, matka… Listaus on loputon.

Tässä on muutamia, jotka haluaisin viettää laiska sunnuntai -iltapäivälehden läpi:

1. Gypset Travel (2012 Assouline)

Liity matkakirjailijaan Julia Chapliniin, kun hän noudattaa Bohemian matkustajien jalanjälkiä. Chaplin tutkii Gypsy-suihkukoneiden kummituksia-Keniasta Uruguayen-ja vangitsee heidän kokemuksensa intiimeistä anekdooteista sekä upeista kuvista, jotka vaikuttavat täysin ilmaiseen henkesi.

2. Kimaltelevat kuvat (2012 Random House)

Kulttuurielokuvakriitikko Camille Paglian uusin kirja on havainnollistettu kuvaus 24 välttämätöntä teoksesta, jotka ovat muuttaneet visuaalista maailmaa – myös mikä tahansa varhaisesta sykladisesta veistoksesta digitaalisiin pioneereihin, kuten George Lucas. Usko siihen taidehistoriaan 101, kuten kerrotaan sekä viisaan ja surkean ystävän kanssa.

3. Kate Spade: Asiat (2013 Abrams)

Kate Spade -fanit tuntevat asiat, joista pidämme tuotemerkin verkkosivustolta: blogi omituisista ja inspiroivista kuvista, jotka on kerätty sekä sisäisen innovatiivisen tiimin, jonka on julkaissut. Tässä uudessa antologiassa on kerätty lukuisia näistä kuvista, jotka on täynnä ehdotuksia ja neuvoja, juhlimaan brändin 20 -vuotisjuhlaa.

4. Minun sopiva kirjahylly (2012 Little, Brown)

Hyvä ystävä sai lahjaksi tämä kirja hänen syntymäpäivänsä illallisella äskettäin samoin kuin minun piti poimia kopio itselleni. Sopivat kirjahyllyprofiilini kulttuurihahmot – kaikki Malcolm Gladwellistä Rodarten Laura ja Kate Mulleavy – kirjojen kanssa, jotka ovat vaikuttaneet ja vaikuttaneet heidän elämäänsä. Jokainen kirjahylly on havainnollistettu värikkäässä käsin suuntautuneessa piirustuksessa, jonka on kirjoittanut Jane Mount.

5. Undertointi (Potter -tyyli 2011)

Tämä on ainoa luettelossani, joka ei ole uusi, mutta se on ollut minun haluani listattu jonkin aikaa – ostaako joku sen jo minulle?! Olen valtava fani Christiane Lemieuxin epätavanomaisesta, orgaanisesta menetelmästä sisustussuunnitteluun. Koristeen tulisi olla intuitiivisia ja Christiane -sisustuksia aina kommunikoivan sen. Lisäksi kuvien on kuolla!

Valokuvien hyvitykset: 1, 3. Amazon2. Random House4. sopiva kirjahylly5. satunnainen talo