Home & Living

Josh AI – Tietosuoja keskittynyt ääniohjausalusta

Ääniohjauksen suosio on räjähtää, mutta sitä ympäröivät aina turvallisuutta ja yksityisyyttä koskevat kysymykset.

Josh AI on keinotekoinen älyjärjestelmä, joka tarjoaa älykkään kodin ääniohjelman keskittyen yksityisyyteen.

Yksityisyys

Luottamus ja vastuu auttavat tekemään talosta kodin. Josh ymmärtää sinua ja perheesi suojelemisen tärkeyttä. Emme koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille. Josh oppii jatkuvasti kodin luonnollisempia komentoja, ja omistajilla on mahdollisuus hallita, kuinka paljon tietoja heidän kodin osakkeistaan. Josh tarjoaa rajattoman mukauttamisen ja vertaansa vailla olevan mielenrauhan.
Josh ai

Josh Micro -yksiköt menevät talosi jokaiseen huoneeseen ja se tekee heistä tietoisia sijainnistaan. Joten komentoja yksinkertaistetaan – “Sulje kaihtimet”, ei “sulje kaihtimet makuuhuoneessa”.

Heillä on myös asiayhteys, pyytäminen “kääntämään se” saattaa nostaa musiikin äänenvoimakkuutta tai tehdä valot kirkkaammiksi edellisestä komennosta riippuen.

Liittäminen

Järjestelmä voi hallita koko älykkään kodin integroimalla erilaiseen laitteistoon, mukaan lukien suosituista nimistä, kuten Crestron (Simply & Pyng/Home) Control4, Lutron ja Savant.

UK?

Entä markkinat Yhdysvaltojen ulkopuolella? Pyysimme Josh AI: ta heidän suunnitelmistaan ​​Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja he kertoivat meille …

Meillä on jonkin verran työtä paitsi liiketoiminnan lopussa, myös teknisesti, ennen kuin pystymme majoittamaan Euroopan markkinat ja GDPR: n. Tiimimme on parhaillaan suorittamassa useita vaatimustenmukaisuusarviointeja, ja toivomme, että kun ne on saatu päätökseen myöhemmin tänä vuonna, meillä on suurempi näkyvyys Yhdistyneen kuningaskunnan aikatauluun. Vaikka emme pysty toimimaan tänään Pohjois -Amerikan ulkopuolella, voit vapaasti liittyä postituslistallemme (Josh.AI: n alareunassa), jotta voit pysyä ajan tasalla, kun meistä tulee kansainvälisesti saatavilla.
Josh ai

Arvo

Vaikka he eivät julkaise hintoja, se työskentelee sen sijaan jälleenmyyjäverkon kautta, yritys sanoo, että “Josh.AI -järjestelmän kustannukset ovat samansuuruisia minkä tahansa muun lähtötason kodin automaatiojärjestelmän kanssa”.

Joten mikä on yksityisen version arvo jostakin, joka on periaatteessa ilmainen Googlesta ja Amazonista? No, se näyttää melko korkealta, koska juuri viime kuussa Josh AI keräsi 11 miljoonaa dollaria A -sarjassa kierroksella, jolloin niiden kokonaisrahoitus on tähän mennessä 22 miljoonaa dollaria.

Näyttää siltä, ​​että ihmiset ovat valmiita maksamaan yksityisyydestä. Yksi katsottava.

Josh.ai

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
Linkediini
Pinterest6
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Telegrammi
Tasku