Home & Living

Samsung SmartThings Hub v2.0, joka on nyt saatavana Isossa -Britanniassa

, kun otetaan huomioon, että Samsung osti SmartThingsin Yhdysvalloissa, he ovat asettaneet markkinointivalmistajansa voiman kodin automaatiobrändin taakse. Nyt viimeisimmässä versiossa keskittimestä he ovat lähettämässä muihin maihin, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta.

SmartThings Hub on älykkään kodin sydän. Se yhdistää langattomasti satojen yhteensopivien älylaitteiden kanssa, jolloin voit seurata, hallita ja turvata kotisi mistä tahansa.

SmartThings -laitteiden valikoiman lisäksi napa voi hallita pakkausta muilta valmistajilta, kuten Aeon, Honeywell, LIFX, Philips ja Yale.

Oman langattomien SmartThings-anturien perheen lisäksi voit myös hallita satoja kytkettyjä laitteita muista tuotemerkeistä SmartThings Hubin ja sovelluksen kautta-kaikki helposti näkyvissä sovelluksemme jatkuvasti laajentavien yhteensopivien tuotteiden luettelon kautta.

Tämä keskittimen uusin versio on luotu saamaan parhaiten pilvipalvelustaan ​​pitäen nyt paljon logiikkapäätöksiä paikallisina, jos se on paljon järkevämpää alhaisemmalle latenssille.

Android, iOS ja Windows Phone on sovelluksia.

SmartThing Hub on nyt saatavana hintaan 99 puntaa, ja Samsung myy 199 punnan aloituspaketti, joka pakata navan useilla antureilla ja pistorasialla. Katso video ja alla oleva linkki.

627 arvostelua

Samsung SmartThings Starter Kit – Valkoinen
Helppo tapa muuttaa kodistasi älykäs koti
Yhdistä langattomasti laajaan älykkäisiin laitteisiin
Automatisoi valot ja hallitse kodin lämpötilaa

99,00 puntaa

päästä

Samsung.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta