Uncategorized

Tuntuen kuumana, kuumana, kuumana

Asun talossa vanhan viktoriaanisen talon toisessa kerroksessa, jossa on nuppi ja putken johdotus, ja se on totta, ilman ilmastointia. Aiemmin tällä viikolla lämpötilat nousivat 36 ° C: seen. Anteeksi, että olen ilmoittanut ilmeisen, mutta se on todella, todella kuuma. Seurauksena on, että tyypilliset puolustukseni – kaihtimien alentaminen auringon pitämiseksi, ikkunoiden murtaminen ristituulen vuoksi – eivät olleet tehtävän mukaisia. Saavuin kotiin keittoon asuinpaikkaan, joka alkoi vain jäähtyä kolmen tunnin ajan auringonlaskun jälkeen.

Nöyrä tuuletin on ainoa todellinen aseeni lämmön voittamiseen, ja äskettäin yksi minun kuoli melko dramaattisesti, kun sen moottori antoi äkillisen valon popin, jota seurasi savupöytä. Se oli antanut minulle lähes 10 hyvää vuotta – ei paha muinaiselle tekniikalle. Olen aina ollut osittainen vintage-inspiroiduille ruostumattomasta teräksestä valmistetuille faneille, mutta päätin korvata sen Dysonin rakeittomalla ilmakerroksella. Rakastan sen tyylikkäältä ilmeeltä ja se lupasi hiljaisen, voimakkaan pyörteen, joka kuulosti (kirjaimellisesti) ihanteelliselta makuuhuonelleni.

Toin sen kotiin, kytkin sen ja ihmettelin sen erittäin viileää ulkonäköä ja älykästä suunnittelua. Muutamassa sekunnissa panin sen yhteen ja olin hämmästynyt sen sujuvasta liikkeestä ja helppokäyttöisistä nuppeista. Mutta sen tuottama tuuli? Meh. Löysin sen myös yllättävän ääneen. Ei tavanomaisten tuulettimien pehmeällä valkoisella melulla, vaan mekaanisella tavalla, joka muistutti minua tietokoneessani olevasta tuulettimesta, kun se potkaisee korkealle vaiheelle.

Lopulta pidin vanhaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua tuuletinta (joka on vielä elossa) makuuhuoneessani. Särkyvänä kesäyönä hyvä tuuletin tunnistaa, nukutko järkevästi vai heräätkö kuumaa sotkua (laitat tyynyliina muovipussiin ja asetat sen pakastimeen muutaman tunnin ajan ennen nukkumaanmenoa auttaa myös). Joten Dyson on olohuoneessani, joka kohtaa pohjoiseen ja pysyy viileämmänä pidempään. Se on ihanteellinen paikka sille: vaikka utilitaristinen, se on lausuntokappale, joka käskee OoOHS: n ja AAAH: ta kaikilta, jotka kävelevät huoneeseen. Ja kun ystävät vierailevat pienten kanssa hinauksessa, en ole huolissani uteliaista sormista, jotka yrittävät pistää arinan läpi.

Loppujen lopuksi suosin edelleen vintage -fanejani. Mutta jos joku yrittää vaihtaa Dyson-tyhjiöni vuosisadan puolivälin malliin, he ovat paremmin valmiita elämänsä taisteluun.

Entä sinä? Minkä fanien kanssa pidät viileänä?

Lue Sarah Hartillin suosituin fani.

Valokuvien hyvitykset: 1-2. Kimberley Brown