Home & Living

Sohvapöydän sijoittelu

Q. Rakastan tapaa, jolla suosittelet meitä pitämään huonekalut poissa seinistä. Laitoin kaksi sohvani toistensa kohdalla sohvapöydällä, mutta en ole varma, kuinka kaukana sohvien pitäisi olla sohvapöydältä. Ja mitä vähimmäismäärää tilaa tarvitsen heidän takanaan? Myös sohvat liikkuvat aina (menen siististä, matottoman huoneen) – mitä voin tehdä tässä?

– C.W., King City, Ont.

A. Mukavan oleskelualueen luomiseksi sinun pitäisi olla 16 – 18 ”tilaa koko sohvapöydän ympärillä. Mitä tulee sohvasi takana, jos tilaa käytetään huoneen pääreunana, varmista, että sallia ainakin 4 ‘: n leveys sohvan takaosan ja seinän (tai muiden huonekalujen) välillä, jotta voit päästä läpi helposti. Jos se ei ole kiertopolku, mutta sinulla on toinen huonekalu, kuten kirjahylly seinää vasten, anna vähintään 18 ”sohvan takaosan ja kirjahyllyn etuosan välillä hyllyille. Jos mukana on laatikoita tai kaappeja, anna lähempänä 36 ”, joten sinulla on tilaa avata ne ilman vaikeuksia.

Jotkut taloudelliset kumi -risiinikupit auttavat pitämään sohviasi siirtymästä ympäri ja myös suojaavat lattiat. Niitä on yleensä saatavana erikokoisina, pyöreinä tai neliömuotoina ja ruskeana tai beige -kumilla vastaamaan huonekalujalkojesi väriä ja kokoa. Niitä on saatavana rautakaupoissa, tavarataloissa tai myyjissä, joissa on ”Storage Solutions” -tyyppisiä tuotteita.