Home & Living

DIY -hääpöytäkoriste

äskettäin yksi parhaimmista ystävistäni naimisissa lukionsa kultaseni kanssa. Jokaiselle henkilölle, joka tuntee heidät, se on todella taivaassa tehty ottelu, ja paras pari voisi osoittaa vain parhaat häät, joten olin niin ekstaattinen, kun he pyysivät minua auttamaan sisustuksessa.

Olen nopeasti oppinut, että hääkoriste on paljon kuin kodinsisustus. On aina parasta aloittaa muutamalla inspiraatiokuvalla tai tunteella, jonka yrität siepata, kehittää sitten paletti ja täyttää aihiot erilaisilla yksityiskohdilla. Morsiamen ja sulhanen ovat kaksi trendikkäimmistä ihmisistä, jotka tunnen, ja heillä oli hienoja ideoita siitä, mitä he halusivat – minun piti vain auttaa heitä herättämään nämä ideat elämään.

Häät pidettiin vanhassa kiinteistössä upealla kiinteistöllä. Siellä oli useita latoja, puutarhoja ja lampia, jotka antoivat sille niin paljon luonnetta ja viehätysvoimaa. Tätä silmällä pitäen he tiesivät, että he halusivat koristelun olevan kevytmielinen ja kotona maassa.

Kehittämämme paletti oli hyvin luonnollista, mutta kaunis, paljon säkkikannat, latolevy ja liinavaatteet, korostettu Rich Navy Blue, kuohuviinilasi ja tahrattu hopea.

Morsiamen tiesi, että hän halusi pitkiä pöytiä ja Cascading -keskipisteitä, jotka osoittivat erityisen pitkiä pöydän juoksijoita. Löysin Surlapin 1,55 dollarin pihan suunnittelijakankaasta, jonka sitten leikkasin keskeltä juoksijoiden valmistamiseksi. Temppu oli selvittää, kuinka paljon tarvittiin taulukoiden koon perusteella; Odotin leikata yksittäisiä juoksijoita paikan päällä, joten jokainen oli täsmälleen ihanteellinen koko. Jätin reunat raakaksi lisätäkseen potkun estetiikan.

Morsiamessa oli myös inspiraatiokuva suuresta sik-zag-kankaasta, jota käytettiin juoksijoina. Pystyin löytämään saman kankaan merivoimista, joita sitten käytimme aksentteina. Lasken säkkikannat juoksijat pöydän pituuteen ja tein pienemmät juoksijat sijoittamaan pöydän leveyden, etäisyyden etäisyydellä.

Kuten säkkikannat juoksijat raa’iden reunojen kanssa, tämä oli myös no-sew-projekti, joka pelasti paljon aikaa. Kaikkien neljän sivun hemmottelun sijasta taittaisin ulkoreunojen yli ja silitin ne tavalla, joka näytti viimeisteltynä. Koska se oli itse asiassa ulkokangas, se tuskin kuljetti ja vuotanut nestettä, joka oli juuri koottu päälle.

Minun on myönnettävä, että kun kaikki vedettiin yhteen, viimeinen ilme oli todella kaunis. Ja paljon tärkeätä, morsian ja sulhanen rakastivat sitä. Erilaisia ​​muotoja ja kokoja purkkeja ja pulloja täytettiin valkoisilla kukinnoilla. Jotkut pulloista sidottiin löysillä nauha-, naru- ja koristeilla paljon henkilökohtaisempaa kosketusta varten.

Jokaiseen asetukseen sekä kynttilöihin (myös purkkeihin) ja valikkokortteihin asetettiin pieni kiitosviesti.

Morsiamen pyysi myös jälkiruokapöytää. Ripustin pala Dunt Studio -kangasta vintage -lintutulostukseen pöydän taakse, reunan sitä sitten pellavaverhoilla. Rakastettujen kosketukseni olisi oltava ”rakkaus on makea” -merkki, joka on maalattu latolevylle ja ripustettiin yllä.

Valokuvien hyvitykset: 1-8. Joel Bray