Home & Living

Indigo: Koti -automaatio Macissa – Osa 3 – IP -autotallin ovenhallinta

IP -ohjauksen lisääminen autotallioviin on hieno pieni kodin automaatioprojekti märkälle viikonloppulle ja se todella osoittaa Indigon voiman ja yksinkertaisuuden.

Helpoin tapa rajata moniin autotallioviin on heidän manuaalisen painikkeen ohjauksen kautta. Nämä ovat yleensä turvallisesti kiinteistön sisällä ja niiden käyttäminen poistaa tarpeen yrittää yhdistää paljon monimutkaisempi ja mahdollisesti vähemmän luotettava langaton toiminta.

Indigo tukee paljon välitysohjaimia kolmannen osapuolen laajennusohjelmansa avulla, ja päätimme käyttää globaalia välimuisti IP2CC ITACH TCP/IP: tä ottamaan yhteyttä sulkemiseen, joka toimittaa 3 releen joukon laitteiden aktivoimiseksi verkon kautta ja Internetin avulla. Meidän on ETERNET-versio visualisoitu, mutta se on saatavana myös vallassa Ethernet (PoE) ja Wi-Fi-versioissa.

Seuraavaksi lisäsimme kyynisen Caché -laajennuksen ‘Perry the Cynicistä’ Indigo -järjestelmään. Asennus on yhtä helppoa kuin viipaaminen ja kaksoisnapsauttaminen ladatun tiedoston.

Kuten viisas, asetukset alkavat uuden laitteen lisäämisestä. Valitse ‘kyyninen caché’ ‘Tyyppi’ avattavasta ja verkkolaitteesta ‘malli’ -luettelosta. Nimeä laite ja paina muokkauslaitteen asetukset -painiketta.

Tässä kirjoitat IP2CC -yksikön IP -osoitteen. Täällä on kolmannen osapuolen MAC -versiot ihelp-, ilearn-, itest- ja iconvert -globaaleista Caché -apuohjelmista, joiden avulla voit löytää yksikön IP -osoitteen.

Seuraavaksi luo uusi toimintaryhmä, johon voit soittaa ovien käyttämiseen.

Valitse oikea esine kolmesta releestä ja pyydä se päälle automaattisesti automaattisesti simuloidaksesi autotallin oven painiketta. Vaikka yllä oleva kuvakaappaus näyttää yhden sekunnin välin, jonka havaitsimme sen asettamisen 2 sekunniksi, antoi paljon luotettavamman ovien toiminnan.

Turvallisuus – Turvallisuus – Meillä on ollut anturit, jotka on asennettu autotalli -oviin ottaen huomioon kyseisen käyttöliittymän asennuksen suoraan ovien moottorin ohjausyksikköön.

Nämä estävät ovet aloittamasta, jos tiellä on jotain ja jos jokin rikkoo palkin laskeutuessaan, ne kääntyvät.

Tämä antaa mielenrauhan mahdollisesti vaarallisella automaatiolla, et halua tulla kotiin ja löytää kissasi autotallin oven molemmille puolille!

Olemme ostaneet nämä z-aallon autotallin oven anturit, jotka toimittavat meille oven asennon tilan, ja peitämme niiden asentamisen tulevaan viestiin.

Toistaiseksi, vaikka autotalli -ovia voidaan käyttää iPhonesta Indigo Touch -sovelluksella ja meillä on syöttö autotallista myös samassa näytössä, jotta voimme seurata sitä. Mahdollisuus avata ovet, kun olet talon kannalta kotona ajaessasi, sen sijaan, että joudut odottamaan olemista vanhan ohjaimen RF -alueella, on hieno päivitys.

Lisää tähän kyky tehdä se mistä tahansa maailmasta Internet -yhteyden kanssa ja sinulla on edullinen, mutta hyödyllinen älykäs kodin päivitys.

Lue nyt tämän kodin automaation osa 1 ja osa 2 Mac -sarjassa.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
TP-LINK TAPO Smart Plug Wi-Fi -myymälä, toimii Amazon Alexan (Echo ja Echo Dot), Google Home, …
40 811 arvostelua
18,82 £
päästä

2
Smart Plug Tiny 13A WiFi -myymälä toimii Amazon Alexan, Google Home and SmartThingsin kanssa, langaton …
210 arvostelua
36,99 puntaa
päästä3
ECHO (4. sukupolvi) | Premium Sound, Smart Home Hub ja Alexa | Hämärä sininen
30 750 arvostelua
89,99 puntaa
päästä

4
Echo Flex – Ääniohjaus Smart Home -laitteet Alexan kanssa
15 352 arvostelua
£ 9.99
päästä

5
Älykäs lukko, Ruveno Slim Smart Door Lock, Sormenjälki -oven lukko, avaimeton sisäänkäynnin oven lukko, oven lukitus …
60 arvostelua
£ 169.99
päästä

6
Switchbot Smart Switch -painike Puser – ei johdotusta, langatonta sovellusta tai ajastimen ohjausta, käytä Switchbot -napaa …
9 856 arvostelua
£ 25,00
päästä

Ilmainen 30 päivän indigo-kokeilu: globalcache.co.uk

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta