Home & Living

X10 -seuranta MSN: n

kautta “Olen kirjoittanut haluamani ohjelman ja vaikka muut saattavat pitää sitä myös hauskaa tai hyödyllistä. Siellä voi olla muita, mutta puolet hauskasta on kirjoittaa ominaisuuksieni ja ei nags. Lisäksi vastaan ​​omiin tulevaisuuden ominaisuuspyyntöihini paljon paremmin kuin muut ihmiset silmäilevät

Se on Windows -ohjelma, joka tarkkailee X10 -liikennettä ja antaa sinun määrittää hälytykset (viestit) lähetettäväksi MSN -käyttäjätilille, kun tietyt X10 -tapahtumat laukaistaan.

Voit määrittää äänet jokaiselle tapahtumalle (jotka toistetaan paikallisella tietokoneella), joka voi olla hyödyllinen X10 -tapahtumien äänestämisessä kunnolla (OK tämä ominaisuus on todella HAL2000 -tehoste). Sinulla voi olla liipaisimia, jotka pelaavat ääniä, liipaisimia, jotka lähettävät MSN -viestejä tai liipaisimia, jotka tekevät molemmat.

Voit myös pyytää etäyhteyttä X10 -toiminnan historiaa ja pyytää IP: täsi (syttymiskäyttäjille, joita ei ole palomuuri) …

X10 Dispetcher on Windows -sovellus, joka käyttää MSN Messengeriä rivireleen tapahtumiin, jotka on kerätty X10 -automatisoidussa ympäristössä. Se vaatii Windows -tietokoneen, joka on jätettävä päälle ja kytketty Internetiin. Se toimii aivoina ActiveHome Pro: n päällä. Tämä ohjelma ei tarjoa toimintoja, jotka hallintayksikkösi säilyy, kun ohjelma tai tietokone on suljettu.

Ohjelma vakoilee X10 -tapahtumia, jotka kulkevat tai luodaan ohjausyksiköstä ja käyttävät sitä liipaisinta WAV -tiedoston soittamista tai MSN Messenger -viestin lähettämistä. Lisätoimintoihin sisältyy kyky pyytää etäyhteyttä IP -osoitteesi (hyödyllinen lähinnä käyttäjille, jotka saattavat käyttää muita palvelimia koneessaan kuin verkkopalvelin) ja katsella X10 -toiminnan historiaa.

Tämän version avulla on olemassa rajoitettua toiminnallisuutta aseiden ja aseiden asettamiseen kaukosäätimien (tai minkä tahansa muun X10 -komennon kautta, joka kulkee ohjausyksikön läpi tai peräisin). Asettamalla tämä, jotta voit tehdä tämän, kuten mikä tahansa muu paitsi aseta hälytysviesti ‘käsivarsi’ tai ‘aseista’. Jos sinulla on RF -kaukokoodi, joka tuottaa koodia (esimerkiksi ‘A1’), tämä johdetaan ohjausyksikön läpi, jolle liipaisin snoopp ja tuli. Sinun ei tarvitse määrittää ActiveHome Proa kyseiselle koodille, jos sitä ei ole, se vain umpikujaan. Jos ActiveHome Pro käyttää jo kyseistä koodia, nykyinen ActiveHome -toiminnallisuus suoritetaan X10 -lähetysliikenteen toiminnallisuuden lisäksi.

http://members.cox.net/x10dispatch/

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku