Home & Living

Katsaus: TENDA 4G680 V2.0 4G LTE -reititin WiFi: llä

, kuten näinä aikoina, laajakaistakatkon ajatukset riittävät, jotta sinut vapisee. Joten tässä on katsaus Tera 4G LTE -laajakaistareitittimeen, joka voi vain säästää järkevyyttäsi.

4G WiFi

4G680V2.0 N300 on reititin, jolla on Volte (ääni yli LTE), ja Tenda sanoo, että se “tukee yli 300 mobiili-/matkapuhelinverkkoa yli 135 maassa”.

Se on kaikki tarvitsemasi yhdessä laatikossa vastaanottaaksesi 3G- tai 4G LTE -solujen laajakaistan ja muuttaa siitä WiFi -verkkoksi, jonka avulla voit jakaa Internet -yhteyden jopa 32 laitteesi kanssa.

2,4 GHz 802.11 b/g/n langaton LAN, jonka se luo, voi siirtää tietoja nopeudella jopa 300Mbps alas ja jopa 50Mbps ylöspäin, missä paikallinen matkapuhelinverkko tukee.

Sen lisäksi, että se on varmuuskopio siitä, kun tie on kaivettu tai jokin muu katkoksena, se voi olla myös täydellinen väliaikaiseen toimistoon, loma -asuntoihin tai maaseututaloihin, joissa on roskien laajakaista. Olen jopa lukenut ihmisiä, jotka käyttävät niitä autossaan myös wifi -hotspotina.

Perustaa

Laatikko sisältää 4G680V2.0 -yksikön, nopean asennusoppaan, kaksi antennia 12 V/1A -virtalähde, Ethernet -kaapeli ja RJ11 -puhelinkaapeli.

Minuutin tai kahden sisällä yksikkö oli käynnistynyt ja pystyin muodostamaan yhteyden sen WiFi -verkkoon ja pääsemään Internetiin.

Asennuksemme todella nousi mainostettuun ‘nollakokoonpanoon’. Otin sen vain laatikosta, raotin yhden näistä kolmesta data -simsistä yksikön pohjaan (se on lukittu mihin tahansa verkkoon) ja kytkin sen päälle.

Voit asettaa kuukausittaisen tiedonkulutuksen enimmäismäärän mobiilisovelluksen kautta, joka katkaisee matkapuhelinverkon automaattisesti ylikuormitusten välttämiseksi.

Kaksi piilotettua sisäistä antennia käsittelevät Wi-Fi: tä, kun taas kaksi ulkoista on 3G / 4G. Koska yksikössä on irrotettavia solu -antenneja (SMA -liittimiä), sinun on vaihtoehto muuttaa niitä tällaisen korkean vahvistuksen antennin saamiseksi tai jopa tällaiselle ulkoiselle maksimoidaksesi signaalin voimakkuutesi.

Niin kauan kuin SIM tukee sitä (ei vain tietoja), voit myös soittaa samanaikaisesti puheluita kytkemällä tavallinen luuri RJ11 -puhelinporttiin takaosaan. Voit soittaa puheluita ja käyttää WiFi -tietoverkkoa samanaikaisesti.

Voit hallita reititintä selaimen kautta (oletus 192.168.0.1 Admin: Admin: Admin) tai Telnet. Se voi tarjota DHCP: n (tai ei), vaikka on syytä huomauttaa, että reititin ei salli minkäänlaista satamansiirtoa.

WAN -portti antaa sinun yhdistää sen sijaan kovajohtokaistan, käyttämällä yksikköä WiFi: n suhteen ja siirtämällä matkapuhelinominaisuutta tullaksesi virheenvaraiseksi varmuuskopiointilaitteeksi.

Tuomio

Luokitus: 4,5 / 5.

Tämä yksikkö oli erinomainen testeissämme. Se toimi suoraan laatikosta nollakokoonpanolla ja perusti luotettavan WiFi -verkon 4G -soluverkosta. Pudotan puoli tähden ilman satamien edelleenlähetysominaisuuksia, mutta kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavia.

Saatavana Amazonilta

320 arvostelua

TENDA 4G680 300Mbps 4G Mobile Wi-Fi -reititin, 4G-reititin SIM-korttipaikoilla, ei tarvita kokoonpanoa, 2 irrotettavaa antennia, 2 nopeaa porttia, tietoliikenteen valvonta, Ison-Britannian pistoke

4G SIM -Mobile -reititin viimeisimmän sukupolven 4G LTE Advanced Networks -verkkojen kanssa Voit jakaa 4G LTE -verkkoa 32 laitteella ja nauttia latausnopeudesta jopa 150 Mbit / s ja latausnopeus 50 Mbit / s
Helppo käyttää SIM-korttien yhteensopivuutta yli 135 maassa, kytke vain valittu SIM-kortti ja nauti sitten nopeasta Internetistä ilman kokoonpanoa
4G Mobile -reititin LAN/WAN -portteilla tarjoaa vaihtoehtoja ja joustavuus Kytke Ethernet -kaapeli LAN/WAN -porttiin joustavaksi pääsylle varmuuskopio -vaihtoehtona, jos et saa 4G -yhteyttä

Osta Amazonista

hintacn.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
Linkediini
Pinterest2
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Telegrammi
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta