Uncategorized

Toimittajan poiminta: 10 ulkona löytää ihanteellista pienille tiloille

kauden ensimmäinen pitkä viikonloppu on tulossa, ja kuten monet meistä, en voi saada ulkona asumaan mielestäni! Onneksi kaupat ovat varusteltu hyvin sääkalusteilla ja asusteilla, mikä tekee ihanteellisesta ajasta suunnitella unelma ulkotilaa (tai jos sinulla on jo hyvä kokoonpano, elvytä vain yksi tai kaksi). Mutta voi olla vaikea löytää kappaleita, jotka sopivat pienempiin tiloihin, kuten kaupungin parvekkeisiin, kompakteihin terasseihin ja kapeisiin takapihoihin. Joten täällä olen pyöristänyt muutamia parhaimmista valinnoistani hyödyntääksesi huoneita, jotka sinulla on – ja kaikki aurinkoiset päivät eteenpäin.

CB2: n ohut Lucinda -tuoli on ihanteellinen mittakaava pienemmille ruokailutiloille. Sen minttuvihreä väri ja matta, jauhekyllytetty viimeistely ovat täydellisesti kauniita ja raikkaita. Bonus: Se on pinottava muotoilu, joten voit tallentaa helposti ylimääräisiä tuoleja, kun niitä ei käytetä.

Lähde: CB2

Tuotteet: Lucinda Mint Stacking -tuoli, 149 dollaria

Tämä trendikäs tuoli on sekä mukava että edullinen, ja taittuu helpon säilytystilaan – tai rannalle! Rakastan lehtitulostettua hihnaa, mutta se tulee myös klassiseen raidaan.

Lähde: Walmart

Tuotteet: Hometrends Hammock -tuoli monina, 46 dollaria

Nämä elohopea-lasisaajat hohtaavat päivällä ja heittävät lämpimän hehkua yöllä. Tuore vaihtoehto kynttilöille, ne pitävät myös pöytätasot selkeinä. Ripusta muutama eri korkeudella eksoottisen ilmeen vuoksi.

Lähde: Anthropologie

Tuotteet: Ripusta Mercury Glass Lantern, 16 dollaria USA

Kaksinkertaiset palat ovat elintärkeitä pienille tiloille. Tämän vedenpitävän kannen laatikon avulla voit laihduttaa ulkoilmatyynyesi kuivassa paikassa, ja se on riittävän kestävä, jotta sitä voidaan käyttää penkiltä. Työnnän sen ylös seinää vasten ja kerrostan sen ulkotyynyillä ylimääräisen värin ja kuvion osuman saamiseksi.

Lähde: Walmart

Tuotteet: Patio Flare Ferrara -korkin kannen laatikko penkki Brownissa, 261 dollaria; Hometrends heittää tyynyn laivastossa, 12 dollaria; HomeTrends Reversible heittää tyyny punaisella, 17 dollaria.

Tämä älykäs parasoli ei tarvitse raskasta pohjaa; Se vain kiinnittyy kaiteeseen välittömän sävyn ja UV -suojauksen saavuttamiseksi. Rakastan sitä erityisesti upealla taivaansinisellä.

Lähde: IKEA

Tuotteet: Ramsö Parasol vaaleansinisellä, 13 dollaria

Tämä Chate & Barrel -yrityksen kompakti työasema on erittäin monipuolinen. Voit käyttää sitä ulkoprojekteihin, kuten kasvien uudelleenproteihin, ja muuntaa sen sitten baariksi viihdyttämiseksi yöllä.

Lähde: Crate & Barrel

Tuotteet: Splay -työasema, 999 dollaria

Puutarhatuolit, kuten tämä valkoinen keraaminen muotoilu, ovat pieni ulkoilma-avaruus. Niitä on helppo siirtää ympäri, tehdä loistavia sivupöytiä, ja niitä voidaan käyttää rentoistuimina.

Lähde: Overstock

Tuotteet: Safavieh Paradise Courtyard White Ceraamic Garden -jakkara, 186 dollaria

Tämän Wayfairin ulkona ruokapöydän neutraali puun sävy tarkoittaa, että voit yhdistää sen tuolien kanssa millä tahansa haluamallasi värillä. Aseta se seinää vasten jokapäiväistä käyttöä varten (ja pienempää jalanjälkeä) ja taita lehteä viihdyttäessäsi suurempia väkijoukkoja.

Lähde: Wayfair

Tuotteet: Ruokapöytä Beachcrest Home, 407 dollaria