Home & Living

Viikonloppu iPhone 6 Plus -sovelluksen kanssa – tässä on Skinny

Applen äskettäinen Gremlins, joka suoratoistaa iPhone 6 -seulontaa, palasi, kun he menivät myyntiin. Apple -myymälä kärsi huonosti ja oli käyttökelvoton tuntikausia sen jälkeen, kun sen odotettiin elävän. En tiedä tarpeeksi näistä asioista kertoakseni, onko sivuston pitäminen siitä, että miljoonat ihmiset lyövät sitä vai onko Apple todella epäonnistunut täällä.

Riippumatta syystä, jonka se merkitsi ensimmäistä kertaa vuosien aikana, en päässyt sijoittamaan online -iPhone -ostoni muutaman ensimmäisen minuutin aikana. Käytin kuitenkin linkkiä, jonka löysin Twitteristä, varaamaan sen sen sijaan paikallisesta Apple -myymälästäni.

Menin lukitsemattomaan avaruusharmaan 64 Gt: n malliin hintaan 699 puntaa. Mielestäni Applen on melko kyyninen, että sillä on 16/64/128 Gt: n malleja sen sijaan, että sillä olisi 32 Gt: n malli. Nämä ovat sellaisia ​​liikkeitä, jotka paljastavat omenat todellisen rakkauden – marginaalin (muista, kuinka he pyytävät sinulta 25 puntaa voidaksesi kytkeä Ethernet -kaapelitelevision 2 000 punnan kannettavaan tietokoneeseen).

Kuten alla olevasta valokuvastani näet, ottajista ei kuitenkaan ole pulaa! Yksi edessäni olevista miehistä (lyhyemmässä) jonossa varauksia sairastaville tuli ulos kuluttaessaan 1 400 puntaa kahdella plus ”!

Jono Belfast Apple Store iPhone 6 Launchissa

… Vai oletko vain iloinen nähdessäni minut?

Älä epäile, plus on iso. Tämän kokoinen puhelin ei varmasti ole kaikille ja ystäville ja perheen reaktioille, jotka ovat toistaiseksi vaihdelleet kikaista suuhun, joka putoaa auki. Ja en voi syyttää heitä, olin yksi niistä ihmisistä, jotka nauroivat myös Phabletsista muutama vuosi sitten. En usko, että kukaan niistä harkitsisi niin suurta laitetta.

IPhone -suunnittelu vaatii näytön yläpuolella olevan otsan vastaamaan alla olevaa kodin painiketta ‘leuka’. Applen kotipainike ei ole ominaisuus, joka heijastuu monissa Android -puhelimissa, joten jopa ne, joilla on näyttöjä, eivät ole tyypillisesti niin korkeita kuin tämä. Mutta silloin ne eivät ole yhtä ohuita kuin tämä ja plus sopii helposti farkuihin / housutaskuihini.

Plus-yhden käden pitäminen ei ole ongelma. Aikaisempien sukupolvien näytöllä olevat terävät reunat ovat poissa ja pyöristetty runko on lähinnä haluamani muotoani, alkuperäinen iPhone 1. Lasikäyrät vastaamaan metallirunkoon ja tuntuu siltä, ​​että joku on ottanut rullatapin siihen Klassinen muotoilu ja tasoitti kivi. Vaikka alareunoilla on joitain teräviä ominaisuuksia, kuten kaiutinreiät ja salamaportti ja Pinky pitää nämä epämukavaksi, koska se tukee puhelinta yhden käden aikana. Yritetään kouluttaa lihasmuistiani käyttääksesi uudelleensijoitettua virtapainiketta sivulla on luultavasti vaikein asia, jonka olen löytänyt vaihtamaan uuteen malliin.

Hyvän aloituksen jälkeen Applen Touch ID parani entistä paremmaksi ja nyt todella “työskentelee” 100% ajasta minulle ja se on vielä nopeampi iOS 8: n kanssa.

Ulkottava videokamera on erityisen epätarkka ja pieni safiirilinssin kansi tuntuu epävarmalta. Sen tulokset ovat kuitenkin varmasti askel edellä 5: tä. Plus saa optisen kuvanvakautumisen myös 6: n yli.

Plus ”toinen iso etu on sen isompi akku. On liian aikaista kertoa tarkalleen kuinka paljon parempi se on kuin 5 -vuotiaat, mutta se on kello 17:20, kun kirjoitan tämän ja tosin kevyen käytön jälkeen koko päivän ajan akku on edelleen 86%,

Tuo näyttö

401 pikselillä tuumaa kohti Plus -näyttö on upea. 1920 x 1080 kuulostaa sinulle tutulta. Se on sama resinate kuin se 50 ″ Full HD -puhelin oleskelutilassa, yli 2 miljoonaa pikseliä kämmenelläsi.

Näöni ei ole sitä, mitä se oli ennen, ja isompi näyttö on ilmoitus. Videon katseleminen esimerkiksi Plexin tai iPlayerin kanssa on fantastista ja voin jopa tehdä lausekkeita niissä hymiöissä, parempana puoliskoni pitää minulle viestit. 6+: lla on pyörivä maisema-aloitusnäyttö ja kaksoispaneelit sisäänrakennetuille sovelluksille, kuten Mail, kalenteri ja asetukset, a la iPad. Sovellukset, joita ei ole päivitetty autoasettelua varten

Ota 3 laitetta suihkuun?

Myin iPadin yli vuosi sitten, en käyttänyt sitä. Minulla ei ole kiinnostusta siihen, että minulla on kolme laitetta, joten suurempi puhelin ja MacBook näyttää ihanteelliselta yhdistelmältä. Sanoisin, että paras tapa ajatella plus on yksi osa iPhone kahteen osaan iPad. Kuten muut ovat jo sanoneet, se on todella iPad ‘nano’. Ja se on lähellä täydellistä minulle.

Entä se kiusallista hetkeä, jolloin joudut tuomaan valtava puhelimesi kasvoillesi soittaaksesi. No, josta näyttää olevan tullut harvinaisempi tapahtuma, kuten joka vuosi kuluu. Nopea tarkistus osoittaa, että minulla on ollut puhelin korvaani yhteensä hieman yli 400 sekuntia viimeisen 3 päivän aikana. Vertaa tätä sähköposti-, verkko- ja sovellustunteihin ja näet miksi näytön vaatimukseni ovat muuttuneet. Jos käyttötapa on edelleen paljon enemmän ääntä kuin data, tämä puhelin ei todennäköisesti ole sinulle.

Joten rokkaan edelleen 5,5 ″ puhelinta tällä kertaa ensi vuonna vai tekevänkö jotain pienempää? Vain aika näyttää, mutta yksi asia on varma, vain 3 päivän kuluttuaIPhone 6 Plus -sovelluksen kanssa vanhat 4.0 ″ iPhone 5s tuntuu jo pieneltä lelulta kädessäni.

Apple.com: MacBook Retina arvostelu

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku