Uncategorized

Autohome-palkinnot: Meross Smart Wi-Fi-autotallin oven avaajat lahjoittaa + alennuskoodi

Merossin ihmisten ansiosta meillä on kaksi heidän WiFi-älykkään autotallin oven avaajaa lahjoihin.

Nämä sarjat työskentelevät melkein kaikkien autotallin oven avaajien kanssa (tarkista heidän verkkosivustonsa yhteensopivuus) ja voivat myös integroida Google Home, Amazon Alexa ja IFTTT.

Avaa ja sulje autotallin ovi mistä tahansa älypuhelimesi kanssa ja vastaanota tietoja, kun ovesi aukeaa tai sulkeutuu myös reaaliajassa. Autotallin ovien tila -ilmoitusten tarkistaminen sisältyy Meross -sovellukseen, eikä tilausmaksua ole.

Alennuskoodi

Meillä on myös alennuskoodi, joka ottaa 17,50 puntaa älykkään autotallin oven avaajan hinnasta. Kiire, vaikka tämä koodi päättyy 23. kesäkuuta 2019.

Osta vain pakkaus tällä linkillä ja käytä sitten koodia ZZ5X3HI5 kassalla.

Mahdollisuus voittaa

Jos haluat voittaa yhden kahdesta Meross Smart Wi-Fi -autotallin oven avaajapakeista, jotka annamme, suorita vain alla olevat vaiheet …

1. Kuten automaattinen kodin Facebook -sivu2. kuten tämä viesti ja tunnista 2 ystävää.

Kilpailu on avoin jokaiselle henkilölle, jolla on Yhdistyneen kuningaskunnan postiosoite ja sulkeutuu keskiyöllä BST sunnuntaina 16. kesäkuuta 2019. Katso täältä täydet T&C: n ja onnea!

Saatavana Amazonilta

3 572 arvostelua

Meross Smart Garage -oven avaaja, kaukosäätimen lisäosa olemassa olevaan autotallin avaajaan, yhteensopiva Amazon Alexa Google Home SmartThings

【Erilainen älykäs ohjaus】 Tee nykyisestä autotallista ovesta älykäs. Etä/ääniohjaus, ei aikaa/etäisyysrajaa Internet -yhteyden kanssa. Yhteensopiva myös Google Assistantin/SmartThingsin kanssa. Anneta perheesi, vieraat tai kuriirit autotallin oven kautta keittäessäsi tai ei kotona. Tuki -aikataulu- ja ajoitusasetukset. Ei kuukausimaksua tai mitään muuta tilausmaksua!
【Yhteensopivuustarkistus】 Universaali suunnittelu. EG: Hormann/Chamberlain/Skylink/Liftmaster/Somfy/Sommer/Stanley/BFT/FAAC/Come/mukava. Vieritä alas ja tarkista “Yhteensopivuustarkistus”, onko autotallin oven malli yhteensopivuusluettelossa. Voit myös tarkistaa, onko autotallin oven malli yhteensopivuusluettelossa Merossin virallisessa verkossa.
【Turvallinen ilmoitus- ja käyttötietue】 Pysy valppaana eri ilmoitustilojen, kuten autotallin oven avoimen/ sulkemisen, ylitöiden/ yön yli -ilmoituksen avulla, muistuttaaksesi autotallin oven sulkemista. Ja voit tarkistaa autotallin oven avaa/ sulje käyttötiedot sovelluksen kautta. Tunne kaikki autotallin ovitiedot helposti.

38,99 puntaa

päästä

Meross.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta