Uncategorized

Video: Stringify on IFTTT -vaihtoehtoinen älykäs kodinohjain pilvessä

, monet ihmiset ovat jo kuulleet IFTTT: stä, mutta mahdollisesti eivät ole merkkijono.

Stringify tarjoaa monivaiheisen logiikkaohjaimen pilvessä ja työskentelee paljon yli 500 tuotetta ja palveluita, kuten Nest, Philips Hue, Ring, Amazon Alexa, Honeywell, Insteon, LIFX, Netgear ja Google.

Viime aikoihin asti IFTTT -resepti on antanut yhden tapahtuman antaa yhden vastauksen. Stringifyn versio (nimeltään ‘Flow’) voi ampua monenlaisia ​​reaktioita kompleksisessa makroissa.

Vaikka IFTTT korvasi heidän “reseptinsä” uusilla Appletsilla viime marraskuussa, se pelaa edelleen jossain määrin. Sen etuna on kuitenkin verkkoversio, toisin kuin Stringify, missä kaikki asetukset on suoritettava iOS -sovelluksen kautta (Android Open Beeta seuraavien viikkojen aikana).

Tällä hetkellä IFTTT on todennäköisesti yksinkertaisempi käyttää paljon enemmän laitteistoja ja palveluita, kun taas Stringify on paljon tehokkaampi, mutta ei niin helppoa käyttää. Minkä pilven ohjaimen olet valinnut? Katso alla olevat videot.

Stringify.com: ifttt.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku