Uncategorized

Parhaat puiden koristeet

viimeisen parin vuoden ajan vastustin varhaisen hyppyn saamista lomaostoksi, koska se näytti aina sen sijaan, että päädyin ennen peliä, päädyin juuri maksamaan enemmän. On kuitenkin pari tuotetta, jotka teen myönnytyksen varhaisessa vaiheessa, samoin kuin yksi niistä on lomakoristeita.

Minulla on tapana ostaa vanhempani yksi viileä tai omituinen tai todella upea koriste joka vuosi. Pidän äitini ja isän koristeista – jotkut äitini tekivät, kun hän ja isä olivat hyvin ensimmäisiä naimisissa; Lukuisat paljon enemmän nuoria, jotka on valmistettu vuosien varrella – nuoruudella sisaressani oli aito halukkuus paljeteihin Styrofoamiin, samoin kuin vielä paljon enemmän kotitalousystäviä. Pidän enimmäkseen näistä koristeista, koska ne ovat olleet osa jokaista lomakautta, jonka olen koskaan tuntenut. Rehellisesti sanottuna uskon kuitenkin olevani kunnossa kalastusvälineiden inspiroimien koristeiden kanssa, jotka eivät tee siitä laatikosta tänä vuonna!

Joka tapauksessa, kun jätin koristeen ostamisen viimeiseen hetkeen pari vuotta sitten, valinta, josta minun piti valita, oli vähemmän kuin tähti. Joten siitä lähtien yritän sekä löytää tämän vuoden lahja aikaisemmin kuin myöhemmin. Täällä on muutama ylin valinta Anthropologiesta sekä Crate & Barrelista. Älä vain kauha kaikkia suuria ennen kuin pääsen sinne!

Crate & Barrel tunsi lintukoristeen, 3 dollaria USD.

CRATE & Barrel Papier Mâché -kuvioiset linnut, 16 dollaria USD neljälle.

CRATE & Barrel Rustic Bell -koristeet, 12 dollaria USD kuudesta.

Anthropologien silmukka mustekala -koriste, 20 dollaria.

Anthropologien huurre kaipaa kartiokoristeita, 9 dollaria. Spoilerihälytys äiti ja isä, tämä on suosikkini!

Anthropologien iankaikkinen kynttilänkoriste kullassa, 11 dollaria kukin.

Opi tarkalleen kuinka tehdä omia koristeitasi Internet -TV -osiossa DIY -lomakohteet ja koristeet.

Valokuvien hyvitykset: 1. CRATE & Barrel2. CRATE & Barrel3. CRATE & Barrel4. Anthropologie5. Anthropologie6. Antropologi