Uncategorized

Tutustu siihen, miksi tämä koko kauden mökki on ihmeellinen vuosittainen

, jotka kehittävät mökin, joka hyödyntää kaikkea neljästä vuodenajasta, on ammattilaisten parhaiten toteuttama tasapainotus. Kun tämän 6650 neliömetrin mökin omistajat Muskokassa Ontariossa valitsi asettelun, joka ei enää sovi heidän tarpeisiinsa, arkkitehti Gren Weis piirsi uuden rakenteen olemassa olevaan jalanjälkeen, jossa 95 prosenttia mökistä purettiin. Suunnittelijat Margot Bell, Katelyn Hermant ja Dashha Ricci Peaks & Rafters, mökkien sisustuskohde, loivat tuoreen ilmeen, joka sisälsi vaalia perheesineitä vanhasta mökistä. Suunnittelu on klassinen mökkityyli, nyökkää luontoon, joka helpottaa virtausta sisätilojen välillä ja ulos. Riippumatta siitä, onko aurinko pomppinut aaltoja kesällä tai lumikengön syvällä talvella, jokainen päivä tässä mökissä on ihmeellinen.

Napsauta läpi nähdäksesi avaruuden sisällä ja saadaksesi koko kauden mökin sisustusideoita.

Kestävä, naturalisoitu maisemointi auttaa mökkiä sulautumaan sen ympäristöön. Arkkitehti Gren, sisällyttivät Dormer-ikkunat ja seetri-rakeiset verhoukset perinnön ilmeen saamiseksi.

Tässä on Peaks & Rafters -suunnittelija Katelyn Georgien, hänen kultaisen laboratorionsa Georgien kanssa.

Mökin takaosassa pöydän maalaismainen lankapohja ja rautavalaistus antavat tilalle ilmavan ilmeen. Sisätilojen ulkoilma lisää kiillotusta maalaismaisiin elementteihin, kuten vintage-penkkiin, mutta on myös kestävä.

Vintage Peg Coat -teline ja korin korral, jota käytetään usein päällysvaatteet takaosassa. Seinät, jotka on paneeltettu leveässä laiva- ja tammilattialla, joka värjättiin jäljittelemään puunkuoren syvää sävyä, lisää karkeaa lämpöä mökkiin.

Valtava sarven kattokruunu on dramaattinen keskipiste katedraalin kattoisella oleskelutilassa. Punaisen perkin popit neutraalista verhoilusta, kun taas kääntävien nojatuolien nahkapippurit voidaan vaihtaa kevyempiä kankaita kesällä.

Keittiö on riittävän hyvin varustettu ammattimaiselle kokille, mutta pysyy käyttäjäystävällisenä. Caesarstone-laskurien, räätälöityjen tammi kaappien ja minimaalisen messinki-laitteiston kiillotettu ilme, joka on hillitty hyvin rakastetuilla leikkuulaudoilla ja ruukkukerroilla.

Sinkkihupsen mattapatina antaa uudelle keittiölle vanhan ilmeen.

Seulottu patio mukautuu neljään vuodenaikaan nanawallilla, ikkunoilla, jotka laskeutuvat lattiaan, ja automatisoidut kaihtimet ja näytöt. Kaikkia sääolosuhteita on kerrostettu heittämällä tyynyjä vaaleanpunaisissa sävyissä, jotka kirkastavat enimmäkseen harmaata tilaa. Sinappi Navajo-tyylinen matto lisää kuvion jalkojen alla.

Seulotun terassin kivilattia lämmitetään kylminä iltaisin. Tuolien Sunbrella -liput suojaavat verhoilun häipymisestä kesäauringossa ja ovat ihanteellisia syksyn tulen kanssa.

Päämakuuhuoneessa sekoitus perheen perintömattoja ja kuvioidut vuodevaatteet rikkaissa oransseissa ja punaisissa sävyissä lisäävät lämpöä.

Lämpimän jyväinen metsä on hienostunut vaihtoehto kaipaamaan tai kalkkivaloa varten; Keskimmäinen sävyinen sävy on visuaalinen heft tasapainottaa kivilattiat.Pääasiallisessa kylpyhuoneessa korkeat ikkunat ja alihannetut valot kylpeevät tilaa valossa. Seinästä seinään kelluva kalusteet maksoivat varastoinnin, kun taas vapaasti seisova kylpyamme on sijoitettu täyskorkean ovien viereen, joka johtaa yksityiseen terassiin.

Kesällä kivilautalattiat tuntuvat viileältä ja tarjoavat liukumattomia vetoja märien jalkojen kohdalla, mutta talvikaudella niiden alikuumeneminen (etenkin kylpyhuoneessa) leikkaa chillin.