Uncategorized

Smappee Energy Monitor toimii nyt pesällä

Smappee on ilmoittanut, että uusin versio sovelluksestaan ​​mahdollistaa “teokset pesän” ekosysteemin avulla, jolloin asunnon omistajat voivat seurata ja ohjata lämmitystä ja muuta energiankulutusta yhdellä sovelluksella.

Smappee valvoo Etusivu energiankulutusta ja tarjoaa ehdotuksia perheille, joissa he voivat vähentää energiakustannuksia ja seurata täydellistä sähköä kaikenlaisista laitteista, mukaan lukien aurinkopaneelit, paristot ja lämpöpumput, jotka voivat säästää Smappee-käyttäjiä jopa 30%: iin Energialaskut.

Smappeen Smartenergian monitorin yhdistelmä, jossa on teoksia pesän kanssa, tarkoittaa, että perheet voivat kuulla ja hallita sekä SMappee Smart Energy Monitoria että pesän oppimisen termostaatti yhdellä sovelluksella. “Tämä integraatio on kääntänyt Smappee-sovelluksen virtuaaliseksi komentokeskukseksi, jonka avulla asunnon omistajat voivat hallita kaikkia älykkäitä energialaitteita ja enemmän”, Smappeen toimitusjohtaja Stefan Grosjean.

Nest Oppiminen termostaatti tarjoaa perheitä enemmän mahdollisuuksia käyttää lämmitysjärjestelmiään älykkäästi. Esimerkiksi pesän termostaatti asettaa automaattisesti ECO-lämpötilat, kun kukaan ei ole kotona. Termostaatti pitää kodin halutussa lämpötilassa sen sijaan, että se kytkeytyy jatkuvasti päälle ja pois päältä, ja se vie sääolosuhteet, kun asetat lämmitystasoja.

Tämä integraatio mahdollistaa myös perheiden asettamisen tiettyjä kaasu- ja vedenkulutusta koskevia rajoituksia, jotka ovat henkilökohtaisia ​​kotitalouden jäsenten tottumuksiin. Smappee-sovellus varoittaa, kun kulutus on ylittänyt ennalta määrätyt rajat – hyödyllinen ominaisuus, kun koti on tyhjiä. Smappee myös tarkistaa, että kaasua ei käytetä tarpeettomasti, kun Hiilimonoksidin korkeat tasot havaitaan pesän ilmaisimesta. Toisin sanoen SMAPPEE-sovelluksen lisäksi SMappee-sovellus suojaa perheitä, joilla on älykäs kotiturvallisuusverkko.

“Talomme ovat älykkäämpiä ja älykkäämpiä”, selitti Grosjean. “Älykäs kaasu ja vedenhallinta on tärkeä osa sitä. Siksi olemme niin tyytyväisiä kumppanuuteen pesän kanssa: Tästä lähtien käyttäjät voivat räätälöidä kaasunsa ja veden kulutuksen elämäänsä. Ja se tarkoittaa, että he säästävät paljon energiaa, mikä on hienoja uutisia ympäristölle ja niiden lompakoille. ”

Smappee.com: Saatavana Amazonista

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
Linkediini
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Telegrammi
Tasku