Uncategorized

Olet palkattu: Wise House -oppimisopimus on täällä CEDIA: n

ansiosta 10 CEDIA -jäsenen ryhmä on kehittänyt ryhmän tuottamaan viisaan talon teknikon oppisopimusstandardin. Todella toivotaan, että tämä auttaa lievittämään nykyistä pulaa pätevien insinöörien saapumisesta viisaan talon innovaatioteollisuuteen.

CEDIA® on iloinen paljastaessaan, että yritys-, innovaatio- ja taitojen laitos (BIS) on luvan viisaan talon teknikon oppisopimusstandardin edistämiselle. Tämän yleisen on tarkoitus motivoida nuoria asiantuntijoita menemään talon innovaatiomarkkinoille ja perustamaan uran tällä alalla.

Vuodesta 2013 lähtien hallitus toivottaa työnantajaryhmät tervetulleiksi Trailblazers -ryhmät eteenpäin vinkkejä uusille oppisopimuskoulutusjärjestelmille. Trailblazer -ryhmät koostuvat yleensä kymmenestä tai useammasta työnantajasta, jotka kokoontuvat sekä perustavat teollisuudelle yhteisen oppisopimuskoulutuksen. 10 CEDIA: n jäsentä on tunnustanut kasvavan pula sekä nuorten ammattitaitoisten ja pätevien insinöörien saapumisen talon innovaatioteollisuudelle, ja se on kehittänyt Trailblazer -ryhmän tuottamaan viisaan talon teknikon oppisopimuskoulutuksen, joka vastaa CEDIA -alan tarpeita.

“Viisaan talon teknikon oppisopimuskoulutuksen eteneminen on merkittävä askel aloillemme.” selittää Cedia Emean koulutuspäällikkö Aneta Armova-Levin. ”Meillä on tällä hetkellä pulaa ammattitaitoisista ja pätevistä insinööreistä, samoin kuin uskomme, että tämä pyrkimys ratkaisee tämän, koska se vetää uusia ihmisiä teollisuuteen. Kun yhteistä on saatavana, minkä tahansa tyyppiset markkinoiden työnantajat voivat palkata oppisopimuskoulutuksen, lähettää hänet koulutukseen ja saa rahoitusta hallitukselta vastineeksi. ”

Oppisopimusministeri sekä taitot Robert Halfon sanoi: ”Oppisopimuskoulutukset tarjoavat nuorille mahdollisuuden saada tärkeitä taitoja, joita he sekä yritysvaatimukset menestyäkseen. Laittamalla enemmän hallintaa työnantajien käsiin, varmistamme, että oppisopimuskoulutukset ovat korkealaatuisia ja osuuksia koskevia taitoja puuttuu teollisuudesta. Onnittelut Wise House Technician Trailblazer -konsernille siitä, että heille on annettu valtuudet perustaa oppisopimusstandardinsa sekä aktiivisen toiminnon pelaaminen tulevaisuuden työvoiman perustamisessa. ”

Joten jos olet tyylikäs uran muutos, CEDIA Educations -sivustolla alla olevasta linkistä saadaksesi lisätietoja.

cediaeducation.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku