Uncategorized

ComfortClick esittelee Jigsaw Knx Server

ComfortClick, BOS: n (Building Operation System), Universal House Automation -alustan takana oleva yritys, joka mahdollistaa kaikkien tärkeimpien järjestelmien integroinnin sekä laitteiden yhdestä sovelluksesta minkä tahansa tyyppisissä mobiililaitteissa, on Esitteli Jigsaw Knx, uusi Wise House -palvelin kaikkien linkitettyjen talon laitteiden hallintaan. Jigsaw KNX sisältää integroidun KNX-liitäntä, DIN-kiskoasennettuna kotelon sekä BOS-ohjelmistosovelluksen, joka on kulunut ulkopuolelle, jotta kaikki mahdollistaisivat mukavan integraation kaikenlaiseen viisaan kodin kanssa.

Jotkut palapelin ensisijaisista ominaisuuksista:

Integroitu KNX -käyttöliittymä

Bos Pro -lupa sisälsi

Tuki: KNX, Z-Wave, Modbus, DSC-hälytys, IP-videokamerat, maailmanlaajuinen Caché, Irtrans, Kodi, Sonos, SMA Solar Technologies, IP-sisäpuhelut sekä TCP/IP-laitteet.

Din -kiskoasennettu kotelo

Yksinkertainen asennus

Integroitu KNX-rajapinta sekä 100–240 V 50/60Hz: n virtalähteen syöttökulut sekä aluekustannussäästöt välttämällä ylimääräisen KNX-yhdyskäytävän ja virtalähteenä. Nämä ominaisuudet yhdessä DIN -kiskon asennetun kotelon varmennuksen kanssa on sileä ja perusasennus, joka asettaa viisaan järjestelmän ylös ja kulkee nopeasti.

Useiden protokollien ja laitteiden tuki

Uusi palvelintarvikkeet tulevien päivitysten monipuolisuus-KNX: n lisäksi palapeli tukee samoin Z-Wave, Modbus, DSC-hälytys, IP-videokamerat, maailmanlaajuinen Caché, Irtrans, Kodi, Sonos, SMA Solar Technologies, IP Intercoms sekä TCP/ IP -laitteet.

Täysin muokattavissa

Jigsaw Knx sisältää BOS-konfiguraattorin, helppokäyttöisen sovelluksen viisasta rakennuskokoonpanoon. Täysin muokattavissa oleva yksittäinen käyttöliittymä antaa sinun valita haluamasi värit, hyödyntää omia kuvakkeitasi, hyödyntää avaruuskuvia taustana tai viisas talosi suunnittelussa painikkeiden kankaana. Jos sinulla ei ole aikaa leikkiä GUI: n kanssa, voit valita tyylisi huomattavasta ilmaiskirjastosta, kuvakkeita ja taustoja.

Edistyneitä automaatiotehtäviä

Jigsaw KNX käyttää laajaa valikoimaa automaatiotehtäviä rationaalisista toiminnoista, aikatauluista, tietojen kirjaamisesta sekä toiminta -ajasta sekä olemassaolosimulaatiosta. Hyödynnä BOS -konfiguraattorin ohjattu toiminto ja tyyli kaikki peruskohtauksista edistyneeseen automaatioon. Järjestelmäintegraattorit voivat myös hyödyntää jo valmistettuja automaatioesimerkkejä.

Hallitse sitä minkä tahansa tyyppisellä alustalla (iOS, Android, Windows)

Esiasennettu BOS -ohjelmistosovellus sisältää ilmaisia ​​BOS -asiakassovelluksia iOS: lle, Androidille ja Windowsille, jotka voidaan asentaa niin paljon mobiililaitteisiin kuin tarpeen mukaan. Reagoiva tyyli varmistaa, että yksittäinen käyttöliittymä näyttää täsmälleen samalta minkä tahansa tyyppisellä mobiililaitteella.

Myös muut palvelimet

Jigsaw KNX: n lisäksi ComfortClick käyttää muita palvelimia. Jigsaw Z-Wave sisältää integroidun Z-Wave-käyttöliittymän sekä on täydellinen vaihtoehto palauttamistyöhön ja jälkiasennukseen. Hiomakone on tarkoitettu suurempiin asuinkoteihin tai pienempiin toimistoihin, kun taas kelkkavasara on parasta valtaville töille, kuten huoneisto- tai huoneistorakennuksille, hotelleille ja sairaaloille. Kuten Jigsaw Knx, kaikki muut ohjaimet sisältävät Bos Pro -lisenssin.

Lisätietoja: www.comfortclick.com/product/details/jigsaw

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku