Uncategorized

Automaattinen talo 2.0 – #16 Johdotus on alkanut!

Vain nopea päivitys tällä kertaa, mutta mielenkiintoinen. Maanantaina nämä narut tarjosivat ruumiillistumisen, kun sähköasentajat aloittivat ensimmäisen korjausjohdon.

Yllä olevan kuvan vasemmalla puolella piiloutuminen on laatikko CAT6: ta. Paras Poe -nokka -asemillemme talon ympärillä, nyt samoin kuin tulevaisuudessa.

Seuraavaksi meillä on kilometri CAT6A: ta yleisiin tietotehtäviin koko talossa, linkittäen yhtä paljon kuin kaikki Unifi -pakkauksemme. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa ylenmääräiseltä, varsinkin kun käytämme vain 1 Gbps -vaihtoa, nämä tilat sallivat tulevaisuudessa 10 Gbps -verkostoitumisen sisäisesti luotettavan HDMI -jakelujen toimitusvalintojen lisäksi, joita tarvitaan myös myöhemmin.

Palaan pian tuon violetin kelan CAT6A: n yläpuolelle.

Ympäristöystävällisen edessä ja keskellä on 500 m Loxone Tree -kaapelia. Tämä on hybridi -johto, joka tuo korkean läsnä olevan 24 V: n tasavirtaa puiden valonsisäksille yli 2 x 1,5 mm: n ytimet, kierretyn parin lisäksi virtakytkimiin ja antureihin. Siellä on myös yksi kierretty pari, joka toimii datalinkinä jokaiselle puulaitteelle. Meillä on paljon enemmän tätä narua menetelmässä myös meille.

Tämän vieressä oleva vaaleanpunainen kaapeli on 14/4 kaiutinkaapeli. Tämä on 4 -ydin 14 AWG (noin 1,5 mm) johdo, joka syöttää stereoäänen huoneeseen. Voimme sitten linkittää toiseen kaiuttimeen ensimmäisestä. Tämän yhden 4 -ydinjohdon hyödyntäminen säästää 2 fyysistä narua takaisin telineeseen. Se on myös parasta yhdelle ”stereo” -kaiuttimelle, esim. Yksi 2 tweeteriä. Violetti johto CAT6A: n päällä vasemmalla puolella on 14/2 kaiutinkaapeli. Tämä on hyödyllistä suorille yhteyksille yksityisiin puhujiin.

Sitten meillä on 250 metriä oranssi CAT7, jota käytetään yleisellä IO: lla (tulot ja lähdöt). Esimerkiksi takaoven perusovikello, kaikenlaiset vaadittavat perusvirtakytkimet, vuorovaikutus autotalliovien kanssa sekä yhteydet MVHR -järjestelmään. CAT7 on yksittäin suojattuja pareja ja tuo jonkin verran (mutta vain hiukan) korkeampia virtauksia kuin CAT6A. Myös järjestelmätyylisestä näkökulmasta, kun johdolla on vielä yksi väri, todella auttaa määrittämään nämä IO -laitteiden juoksut.

Mustalla meillä on hyvä vanha WF100 -koaksiaali. Vaikka mitä AV -maailmassa on siirtymässä IP: hen, saamme edelleen maanpäällisen antennin ja kaapeloinnin satelliitti -aterialle nähdäksemme meidät seuraavien vuosien aikana.

Viimeinkin tässä valokuvassa on valkoinen joustavuus. Tämä on 4 ydin, joka on määritelty matalajännitekohdoille moottoreihin, kuten sähköikkunat ja kaihtimet. Ei visualisoitu 3 ydin ja maa 230 V: n moottoreille kaihtimissa muissa ikkunoissa.

Muita johtoja, jotka eivät tehneet tätä valokuvaa, sisältävät T&E: n (kaksois- että maa) kaikille 230 V: n valaistusvalaisimille 5 ytimen joustavan lisäksi, jota hyödyntämme kaikille LED -nauhatyöille.

Meillä on nyt noin 10 päivää, kunnes sisätilojen kipsityö alkaa samoin kuin mahdollisuus haudata kaiken tyyppinen enemmän narua näihin seiniin katoaa. Joten mitä olen unohtanut?!

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

SLX 305M CAT6 -verkkojohtokela Ethernet -johto harmaa

8 arvostelua

£ 69,99

päästä

2

Kenable Cat6 CCA -juostettu 24AWG UTP -verkko UTP Ethernet -johtokela LSOH 305m [305 metriä]

1 arvostelu

88,72 puntaa

päästä

3Kenable Ulkona Cat6: n ulkopuolella käyttää kupar ethernet -verkkojohtoa kela UTP 305m musta [305 metriä]

297 arvostelua

£ 135.60

päästä

loxone.com: EpiTomeliving.com

Seuraavalla kerralla

Unifi -laitteisto on kaikki nyt näkyvissä, joten katson seuraavan kerran. Pidä nyt mielessäsi tarkistaaksesi Instagram-ohjelmamme noudattamaan projektia, tarkistat loput automatisoidusta House 2.0 -blogiartikkeleista ja löydä linkit kaikkiin tuotteisiin, joita olemme hyödyntäneet itse rakennuksessamme.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Marketing API: lta