Uncategorized

10 Nykyaikaiset menetelmät tavanomaisen talon

päivittämiseksi ottavat tavanomaisen tyylin 2000 -luvulle suunnittelija Elissa Cullmanin tulevan kirjan kanssa perinteisestä nykyaikaiseen. Vakiintuneen New Yorkin yrityksen Cullman & Kravisin luoja Elissa pyrkii “määrittelemään tavanomaiset sisäpuolet uudelleen nykyaikaisella näkökulmalla”. Niille, jotka haluavat päivittää klassisen sisustuksen nykyaikaisella tyylillä, älä kuitenkaan halua tehdä täydellistä kunnostusta, tarkista kirjan huippuvinkkien hiipiä.

Tätä Hamptons Beachfront -kodia varten muinainen Kreikka tarjosi tyylin motivaatiota – sen tunnettu terävä valkoinen ja kultateemat ovat yksinkertainen pohja kehittää, samoin kuin ikääntyvät sulavasti. Värien yhdistelmä lukee sekä perinteisenä että modernina.

Tässä asuintilan päivityksessä Elissa maalasi katon metallisessa lasituksessa, joka tuntuu sileältä ja glamilta. Elissa toteaa yksityiskohtaisten kattokruunujen nykyaikaistamiseksi, eliminoimaan bittisävyt ja muokkaamaan lamppuja himmeäksi liekkiin tai poistamaan torpedovarjostin.

Nykyaikaiset kappaleet täydentävät tavanomaisia ​​kurvikas kappaleita erittäin hienosti. Täällä räätälöityjä, puurakennetut modernistiset nojatuolit näyttävät parhaiten talosta Demilune Biedermeier -konsolien parin vieressä sekä Louis XV -tyylisen mantelin yksityiskohtaiset vieritys.

Tässä perinteisessä olohuoneessa kaksi erittäin erilaista taiteen tyyliä vierailee oviaukossa ja pitää asiat tuoreina. Abstraktimpi pop-taide-tyyli täydentää tavanomaista heidän samanlaisia ​​sävyvärejä.

Lihavoituna ei tarvitse tarkoittaa ylimääräistä tai röyhkeä. Tässä olohuoneessa sekä sohva- että tuoli on verhoiltu vastaavaan suureen seepra -painosan. Se lisää nykyaikaisen tyylin perinteiseen huoneeseen sovittaen samalla beige- ja ocher -avaruussuunnitelman saumattomasti.

Omassa New Yorkin kodissaan Elissa vaihtoi voimakkaasti värillisen alueen matonsa yhdelle kevyemmillä sävyillä ja hiljaisemmalla kuviolla.

Klassisten kalusteiden kirkas tausta nostaa alueen ja pitää sen olonsa moderniksi. Valitse nykyaikainen väri, jolla on tavanomaiset juuret, kuten tämä Wedgwood Blue-inspiroima sävy, joka on vain ripaus paljon dynaamisempaa kuin kuuluisa sävy.

Tässä vintage -metallipalmuveistos korostaa antiikkien muodollisuuden. Valitse hauska toiminto ja sitoa se toisiinsa tyylin tai värin hyödyntämiseen. Esimerkiksi tässä tilassa eksoottinen tyyli yhdistää kaikki erilliset kappaleet.

Jos sinulla on iso kokoelma vintage -kappaleita tai eklektistä makua, voit olla varma, että tyhjä tausta, kuten tämä, joka herättää nykytaiteen galleriaympäristön, vastaa kaikkea. White on monivuotinen perinteinen syystä!

Klassisesti kehittyneessä tilassa kukka on edullinen menetelmä asioiden muuttamiseksi. Tavanomaiset hydrangeas on tasapainossa kirkkaan violetti alliumeilla sekä lausuntokokoelmalla takaapäin olevassa oksasokkoissa.